ΜΠΑΣΚΕΤ / FINAL 8 ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΠΑΡΟΝ

 



Σε ακόμη μία φάση τελικών δήλωσε ο σύλλογος μας με την παρουσία της ομάδας κορασίδων.

Σημαντικό για όλους εμάς είναι ότι ο σύλλογος μας έχει πλέον συνεχόμενες παρουσίες τα τελευταία χρόνια κάτι που μας καθιερώνει στις καλύτερες ομάδες της πόλης μας και το σημαντικότερο ότι η δουλειά που κάνουμε στις υποδομές έχει αποτελέσματα.




Μπορεί να έχασε η ομάδα μας από τον ΠΑΟΚ χθες στον αγώνα πρόκρισης στους 4, αλλά δείξαμε ότι πλέον οι διαφορές είναι κοντά .

Πραγματικά ο ΠΑΟΚ κέρδισε γιατί είχε περισσότερες επιλογές , ενώ εμείς πέρα από την πρώτη πεντάδα, όλα τα άλλα κορίτσια μας είναι μικρότερα σε ηλικία και εμπειρία.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και επόμενος στόχος η διεκδίκηση της 5ης θέσης αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ηρακλή την προσεχή Κυριακή στο κλείστο της Μίκρας.


Το φύλλο αγώνα

ΝΕΑΠΟΛΗ  -  ΠΑΟΚ  28 - 55

Δεκάλεπτα: 0-11, 14-22, 22-34, 28-55

Διαιτητές: Μιχέλη-Κούρογλου-Ορφανίδης

ΠΚ Νεάπολης Παγκούτσος): Μωυσιάδου, Δαμιανίδου, Σιμάρη, Θεοδώρου, Σίσκου Α., Κλωναρίδου, Ελευθεριάδου 4, Μπεκίρι 2, Σίσκου Θ., Τσολακίδου 22, Βελολλάρι, Τσινού.

ΠΑΟΚ(Γκογκάκης-Καμπίτση): Σερίδου, Ανδρουτσούδη  4 Τυμπανίδου 6, Καπουσούζη, Σταμπουλίδου 9, Χαϊτογλου Β., Κουκουναρίδου 19(1), Παντελίδου, Χαϊτογλου Α. 3, Πολυμέρου 7, Ιτόγια 5, Τρικαλοπούλου 2.  

Φωτογραφίες