ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΣΤΑΜΠΑ ΓΚΕΝΟΓΛΟΥ

 



Χθες βράδυ στο κλειστό της Νεάπολης παρακολουθήσαμε μία άλλη ομάδα ή καλύτερα μία ομάδα από το παρελθόν μας. Τότε που χαιρόμασταν το άθλημα, τότε που βλέπαμε καμικάζι εντός παρκέ, Όλα αυτά με νέο μπασκετικό πνεύμα , με σύγχρονο παιχνίδι, με το μπάσκετ που χαίρεται ο κόσμος να βλέπει. Επιστροφή στο μέλλον λοιπόν με στάμπα Γκένογλου. Δεν μένει παρά να δούμε την συνέχεια για να βγάλουμε ολοκληρωμένα συμπεράσματα.


 Στο αγωνιστικό τομέα , το σύνολο μας δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη συμπαθεί ομάδα της ΗΟΟΡ του Μασλαρινού και επέβαλε από την αρχή το ολοκληρωτικό της παιχνίδι. Ο κόουτς άλλαζε τους παίκτες σαν τα πουκάμισα και το παιχνίδι γινόταν ακόμη πιο εντυπωσιακό. Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, εχθές όμως ήταν πιο εύκολη και από το αναμενόμενο. 

Το πρώτο μέρος έκλεισε με το μακρύ 41-20, ο αγώνας είχε ήδη καθαρίσει και το δεύτερο μέρος αποτέλεσε συντήρηση για όλους.

 Στην κερκίδα είδαμε πολλούς και καλούς φίλους. Μορφές του μπάσκετ της Νεάπολης από το ένδοξο παρελθόν.Επίσης είδαμε δεκάδες νέα παιδιά και αρκετους νέους φίλους της ομάδας. Τα μουστάκια των Παπακώστα και Μποζίκη γελούσαν για τη συνολική εικόνα του συλλόγου μας.

 Επόμενος αγώνας στο Κορδελιό με την πολύ καλή ομάδα του Πρωτέα.

 Είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξει και συνέχεια ....!!!

Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΗΟΟΡ  61 - 43

Δεκάλεπτα: 19-6, 41-20, 51-28, 61-43

ΠΚ Νεάπολης (Γκένογλου): Νείρος, Παπαχριστούδης, Παπαχρήστος 8(1), Γιαννούλης 5(1) Γρηγοριάδης 4, Κολοκυθάς 11(1), Παπαβασιλείου 7(1), Χατηστεφάνου 8(2), Νάκου 2, Σαχινίδης 9(3), Κυρατζής 5, Σιδηρόπουλος 2.  

ΗΟΟΡ (Μασλαρινός-Σιμεντζής): Πολυχρονιάδης 4(1), Παντωλέων 7(2), Τσακίρης 5, Κατσαγγελος 7(1), Παπαποστόλου 3(1), Κακλίδης 8, Καρβουνιάδης, Καραδήμος, Χαλκίδης 3, Πανταζής, Αρναούτογλου 6.

Φωτογραφίες