INSTASHOP - ΧΡΥΣΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ

 



Το InstaShop επίσημος ΧΡΥΣΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ του αθλητικού ομίλου ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24


Το InstaShop, η πιο γρήγορη πλατφόρμα online delivery σχεδιασμένη ειδικά για supermarkets, κρεοπωλεία, μανάβικα, deli, pet shops & φαρμακεία ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη στήριξή του προς τον Αθλητικό Όμιλο ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, ως Επίσημος Υποστηρικτής των ομάδων καλαθοσφαίρισης & πετοσφαίρισης. Με αυτήν τη συνεργασία, ο αθλητικός όμιλος ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ αλλάζει το όνομά της και γίνεται πλέον “ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ InstaShop” για την αγωνιστική χρονιά 2023-24.


Ο Αθλητικός Όμιλος ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στον κόσμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, είναι αφοσιωμένος στην στήριξη των νέων αθλητών και αθλητριών.


Ο CEO της InstaShop, Ιωάννης Τσιώρης, αναφέρει: “Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στην InstaShop να στεκόμαστε πλάι στους νέους αθλητές και αθλήτριες, στηρίζοντας τον Αθλητικό Όμιλο ΠΚ Νεάπολης. Έναν όμιλο που εδώ και 40 χρόνια ενθαρρύνει τους νέους και τους παρέχει τα εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτυχθούν στον χώρο του αθλητισμού. Μέσα από τον αθλητισμό, οι νέοι μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες όπως συνεργασία, αυτοπεποίθηση, πειθαρχία και ομαδικότητα, βασικά χαρακτηριστικά για να πορευτούν όχι μόνο στον αθλητικό χώρο, αλλά στη ζωή εν γένει. Για αυτό και είμαστε περήφανοι που, ως Επίσημοι ΧΡΥΣΟΙ Υποστηρικτές, μπορούμε να συμβάλλουμε στην επίτευξη των αθλητικών τους στόχων. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.”


Ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ.Πολυχρόνης Μακρίδης αναφέρει : " Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι γι αυτή την συνεργασία των τμημάτων μπάσκετ και βόλευ του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε την InstaShop για την ευγενική προσφορά στήριξης όλων των τμημάτων μας και προσωπικά τον CEO της InstaShop κ.Ιωάννη Τσιώρη που στέκεται στο πλευρό μας και στο πλευρό των δεκάδων αθλητών και αθλητριών μας¨.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΚ Νεάπολης InstaShop κ.Λεωνίδας Παπακώστας σε δήλωση του αναφέρει : " Ο σύλλογος μας ευχαριστεί την InstaShop για την πολύτιμη στήριξη της προς τα τμήματα του συλλόγου μας και ιδιαίτερα προς τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες μας. Προσωπικά ευχαριστώ και τον marketing manager του συλλόγου μας κ.Δ.Παπαβασιλείου που έφερε τόσο κοντά τους δύο μεγάλους αυτούς οργανισμούς, το ΠΚ Νεάπολης και την InstaShop , ώστε να δημιουργηθεί για την προσεχή αγωνιστική χρονιά το ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP...!!!".

Τέλος, ο γενικός γραμματέας μας κ.Αντώνης Μποζίκης αναφέρει : " Η Νεάπολη μας, το αγαπημένο μας ΠΚ, ο ΣΑΠΚ για τους νεότερος, σήμερα αποκτά και επίθετο, χάρη στην ευγενική υποστήριξη της InstaShop. Ας είναι μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα του ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ InstaShop ".