ΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ SUPER ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

 



 Η ομάδα μας κατάφερε και πέρασε στην τετράδα του θεσμού του κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ κερδίζοντας χθες βράδυ τον ΕΟ Σταυρούπολης με 41-36. 

 Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν και το σκορ έφερε μπροστά την ομάδα μας με 24-9. Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόουτς Παγκούτσος έκανε διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και του σκορ με αποτέλεσμα οι αντίπαλες παίκτριες να πιστέψουν ότι μπορούσαν να φέρουν την ανατροπή. Όμως σε καμία περίπτωση δεν απειλήθηκε η ομάδα μας και χαρακτηριστικό είναι ότι το τελικό 41-36 ήταν η μικρότερη διαφορά και μάλιστα με τρίποντο στο τέλος του αγώνα.

 Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας προκρίθηκε στους ημιτελικούς του κυπέλλου γυναικών όπου και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ΧΑΝΘ εκτός έδρας.


Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ InstaShop - EO ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 41 - 36

 Δεκάλεπτα: 16-2, 24-9, 33-17, 41-36

ΠΚ Νεάπολης (Παγκούτσος-Κολοκυθάς): Ουζούνη Μ., Παρακεντέ 10, Αγαθοκλέους 3(1), Νικοδήμου, Κωνσταντινίδου 4, Ουζούνη Γ., Λαβαντσιώτη, Ανδρονίκου 8(1), Σωτηρέλη 1, Τσολακίδου 3, Κυριάκου 8, Αγγελακίδου 4(1).

ΕΟ Σταυρούπολης (Παπαδοπούλου Ελ.): Παπαδοπούλου Ευ. 4, Σιδηροπούλου 6(2), Βέκιου 5(1), Παπαδοπούλου Δ., Πετρίδου 4, Πεχλιβανίδου 6, Σταυρίδου 10(1), Δημητριάδου 1, Γιοσμά, Μαρασλίδη. 

Φωτογραφίες