ΣΤΙΒΟΣ / ΑΜΑ 2023: 2ο Authentic Talks και επίσημη παρουσίαση του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

 Ένας σύλλογος μεγαλώνει όχι μόνο με τις επιδόσεις του εντός των αγωνιστικών χώρων αλλά και με την συμπεριφορά των θεσμών προς το πρόσωπο του.

Πραγματικά μεγάλη τιμή για το ΠΚ Νεάπολης η συμμετοχή ως ομιλήτριας,  της Βασιλικής Κωνσταντινοπούλου - νικήτρια του περσινού Μαραθωνίου Αθηνών - στο συνέδριο Authentic Talks που θα διεξαχθεί στις 10/11 στην     Αθήνα και  η ομιλία της θα έχει ως θέμα : 

“Ψυχή και σκοπός! Βρίσκοντας κατεύθυνση στη ζωή” 

Παρακάτω η ανάρτηση της εκδήλωσης από το σάιτ του ΣΕΓΑΣ :

Το αγωνιστικό σκέλος αποτελεί κάθε χρόνο το σημείο αναφοράς της κορυφαίας διοργάνωσης, ωστόσο δεν είναι το μόνο που εξελίσσεται μέσα από την ιστορική διοργάνωση. 

Το Authentic Talks καθήλωσε πέρυσι, στην πρώτη εκδοχή του, και φέτος αναμένεται να ανεβάσει ακόμη υψηλότερα τον πήχη του ενδιαφέροντος. 

Το συνέδριο που ενώνει ανθρώπους με όραμα, δημιουργία, και διάθεση για σκληρή δουλειά, και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δράσεις στην ιστορία του Μαραθωνίου Αθήνας, θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής (10/11, ώρα έναρξης 18.30) στο εμβληματικό αμφιθέατρο του Ωδείου Αθηνών. 

Κι εκεί θα είναι, για να μιλήσουν,  σπουδαίες προσωπικότητες από το φάσμα του αθλητισμού, της πολιτικής σκηνής και του επιχειρηματικού κόσμου.  

Ο Υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, η εθνική συντονίστρια για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης και Υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, ο  Managining Director της J.P Morgan Χρήστος Κολημενάκης, ο διευθυντής αγώνων δρόμου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου Μάρκο Βάσιτς, ο καθηγητής επιχειρηματικής στρατηγικής και πρόεδρος στο τμήμα οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Γιάννης Πολλάλης ο  Δήμαρχος Λάρνακα και πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Κύπρου Ανδρέας Βύρας και η πρωταθλήτρια του μαραθωνίου και νικήτρια στη διοργάνωση του 2022, Βασιλική Κωνσταντινοπούλου θα είναι οι βασικοί ομιλητές. 

Το συνέδριο θα προλογίσουν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η  κορυφαία Ελληνίδα ξιφομάχος σε αμαξίδιο Κέλλυ Λουφάκη.

Στη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστεί το εντυπωσιακό βίντεο για την προβολή του Μαραθωνίου της Αθήνας και της χώρας στο εξωτερικό από την Marketing Greece και τον ΣΕΓΑΣ. 

Το 1ο Authentic Talks έγινε με μεγάλη επιτυχία το 2022 στο Κέντρο Πολιτισμού, ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εκεί όπου Έλληνες και ξένοι ομιλητές καθήλωσαν με τις ιστορίες τους. 

Η είσοδος στο Ωδείο Αθηνών θα είναι με πρόσκληση.

https://www.segas.gr/2o-authentic-talks-kai-episimi-paroysiasi-toy-40oy-ayth/