ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

 




Το χθεσινό παιχνίδι με τον Μ.Αλέξανδρο Καλοχωρίου από την αρχή έδειχνε δύσκολο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, μία προπονημένη ομάδα και έναν έξυπνο προπονητή που γνωρίζει τι θέλει και το σημαντικό πως να το πάρει εντός γηπέδου. 

 Το σύνολο μας αν και μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο ή καλύτερα οι αντίπαλοι, μας αιφνιδίασαν  με το πάθος τους , εν τούτης με την πάροδο του χρόνου το παιχνίδι ισορρόπησε και έκλεισε με 35-36 το πρώτο μέρος του. Στο δεύτερο μισό είχαμε ένα παιχνίδι σαν της γάτας με του ποντικιού. Η ομάδα μας έπαιρνε μια μικρή διαφορά και ο αντίπαλος κατάφερνε και έφτανε το παιχνίδι. Στο τέλος όμως μέτρησε η εμπειρία κάτι που εμείς διαθέτουμε και μας έφερε το ροζ φύλλο αγώνα με 70-63.

 Ο αρχηγός  Νίκος Χατζηστεφάνου ήταν σε καλή ημέρα και ακολούθησε ο γερογιοβάϊσα Γιώργος Σαχινίδης καθώς και οι ψυχές, οι καρδιές, το πάθος και η αγωνιστικότητα όλων των άλλων παιδιών.

 Πραγματικά εμείς από έξω το χαρήκαμε ιδιαίτερα γιατί είδατε ότι σιγά σιγά και σταθερά μια νέα παρέα έχει δημιουργηθεί στη Νεάπολη και όπως είναι γνωστό : οι παρέες φέρνουν τα αποτελέσματα.

  Συγχαρητήρια στον κόουτς Γκένογλου και στην ομάδα του.

  Περιμενουμε με αγωνία την επόμενη αγωνιστική με τον πρώτο της βαθμολογίας Αστέρα Ιπποδρομίου.


Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP  - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 70 - 62

Δεκάλεπτα: 18-21, 35-36, 52-46, 70-62

ΠΚ Νεάπολης Ιnsta Shop (Γκένογλου-Τσερνάκης): Παπαχρήστος 2, Παπαδόπουλος,  Γιαννούλης 8(2), Γρηγοριάδης 12, Κολοκυθάς, Παπαβασιλείου, Χατζηστεφάνου 24(3), Νάκου 3(1), Σαχινίδης 12(2), Κυρατζής 5, Σιδηρόπουλος 4. 

Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου (Χατζηβρέττας): Τσουρέκας, Καταβαίνης 1, Μήτκος 13(1), Παπαβασιλείου 5(1), Δασκαλόπουλος, Λεονταρίδης, Ραμπίδης 6,  Παπαστεφάνου 5(1), Καλονικίδης 20(3), Σπανίδης, Μπαξεβάνης, Καδής 12(1). 


Φωτογραφίες