ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : ΕΚΘΡΟΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

 



 Μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρώτου γύρου και η ομάδα μας μετά τη χθεσινή επιτυχία της επί του μέχρι τότε πρωτοπόρου Απόλλωνα με 50-42, πέρασε μπροστά και ισοβαθμεί με τον ΕΟ Σταυρούπολης, τον οποίο και είχαμε νικήσει προηγουμένος.

 Το χθεσινό παιχίδι (όσοι δεν το έχουν δει μπορούν να το δουν από το κανάλι της ΕΚΑΣΘ στο youtube ) , ήταν εφάμιλλο της αξίας των δύο ομάδων. Πραγματοποιήθηκαν πολλές μάχες, είχαμε νεύρα, πολύ δύναμη και δυστυχώς τραυματισμούς ( ο σύλλογος μας εύχεται ταχεία ανάρρωση στην αθλήτρια του Απόλλωνα Μπαμπικέρ, η οποία και αποχώρησε λόγω τραυματισμού από τον αγώνα ). 

 Η ομάδα μας πήρε κεφάλι στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού και υποχρέωσε τις αντίπαλες παίκτριες να κυνηγούν σε όλη τη διάρκεια, χωρίς όμως να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή.

 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τη χθεσινή τους εμφάνιση , καθώς και στους προπονητές και γυμναστές τους. Επίσης ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Απόλλωνα.

 Το πρωτάθλημα όμως αν και κοντεύει στα μισά έχει πολλές παγίδες και θα πρέπει να είναι όλες και όλοι ετοιμοπόλεμοι. Το επόμενο παιχνίδι μας στους Αμπελόκηπους έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.


Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  50 - 42

Δεκάλεπτα: 17-8, 26-21, 37-27, 50-42

ΠΚ Νεάπολης Insta Shop (Παγκούτσος-Κολοκυθάς): Ουζούνη Μ., Παρακεντέ 8(1),  Αγαθοκλέους 9(3), Νικοδήμου, Κωνσταντινίδου, Ουζούνη Γ., Λαβαντσιώτη, Ανδρονίκου 8, Τσολακίδου 11, Κυριάκου 8, Αγγελακίδου 6, Κολοκυθά.

Απόλλων Καλαμαριάς (Κασικτσόγλου-Παπαχρήστου): Κογκαλίδου, Σένκα, Μουμτζή 5(1), Μπαμπικέρ 7(1), Μοδέα 6, Βαρούτη 2, Σακκά 4,  Θώμογλου 5(1),  Κουτσοδήμου 3, Τόλη 10.

Φωτογραφίες