ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ

 

 



Για τρίτο ντέρμπι , μετά τον Κουκλουτζά και την Ευκαρπία, η ομάδα μας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του αγώνα και να φύγει με το ροζ φύλλο του. Και στα τρία αυτά παιχνίδια η ομάδα μας βρέθηκε από την αρχή πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να φέρει τα κάτω πάνω. Οι ομοιότητες των παιχνιδιών αυτών πολλές π.χ. η μεγάλη αστοχία μας στα τρίποντα και οι πολλές χαμένες βολές. Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον κόουτς Γκένογλου που είπε "πως η ομάδα είναι νέα και θέλει το χρόνο της ώστε να μάθει ο κάθε παίκτης τον συμπαίκτη του και όλοι μαζί το τι ζητάει ο κόουτς από αυτούς". Σε δύο μήνες δεν περιμένουμε θαύματα και μέχρι τώρα η πορεία του συνόλου του Γιάννη Γκένογλου είναι πραγματικά πολύ καλή εάν εξαιρέσουμε τα παραπάνω τρία παιχνίδια.

 Δε θα σχολιάσουμε παραπέρα το χθεσινό παιχνίδι. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του και δίκαια πήρε τη νίκη.

 Ευχαριστούμε τα παιδιά που παλέψαν ως το τέλος , που γυρίσαν μία διαφορά 16 πόντων και τη φτάσουν στους 3 , τρία λεπτά πριν το τέλος και κάπου εκεί τους πρόδωσε η αντοχή τους.

 Το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν μικρότερο αλλά και πολύ μεγαλύτερο.

 Καλή συνέχεια στον Αστέρα Ιπποδρομίου.

 Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα έχει πολλά να προσφέρει...!!!


Το φύλλο Αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ   66 -  74

Δεκάλεπτα: 16-16, 35-40, 47-59, 66-74

ΠΚ Νεάπολης Ιnsta Shop (Γκένογλου-Σαριδάκης): Παπαχρήστος 5(1), Παπαδόπουλος 2, Κολοκυθάς 7, Χατζηστεφάνου 16(1), Σαχινίδης 14(3), Κυρατζής 2, Γρηγοριάδης 4, Γιαννούλης 5(1), Καζής 3, Σιδηροπουλος 8.

Αστέρας Ιπποδρομίου (Καλανταρίδης-Καπουσούζη): Μαραπίδης 30(6), Κατσέτης 10(2), Τολιόπουλος 14, Τζαφέρης 6, Καραγιαννίδης 10, Κόκουρας 4.

Φωτογραφίες

(Ευχαριστούμε τον Γιώργο Λίτσα για τις φωτογραφίες του ακόμα μία φορά)