ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 

 


Δυστυχώς όσο προχωρά το πρωτάθλημα βλέπουμε ότι έχουμε τρία επίπεδα. Στο πρώτο είναι δύο-τρεις ομάδες που θα παίξουν για την πρώτη θέση, στο δεύτερο επίπεδο άλλες δύο-τρεις ομάδες που είναι ικανές για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο και στο τρίτο επίπεδο ομάδες που είτε εμφανίστηκαν φέτος για να κάνουν το ξεκίνημα τους στο γυναικείο μπάσκετ, είτε αποτελούνται από αθλήτριες που τους αρέσει το μπασκετ και θέλουν να αγωνίζονται οργανωμένα.

 Η ομάδα μας συνεχίζοντας το πρωτάθλημα, βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ο κόουτς δίνει μεγάλ προσοχή σε όλες τις ομάδες χωρίς να τις ξεχωρίζει σε πιο επίπεδο βρίσκονται για να μην έχουμε κάποια δυσάρεστη έκπληξη.

 Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Όλυμπο και ενόψει της δύσκολης συνέχειας ο Σπύρος Παγκούτσος έδωσε χρόνο στις νεαρότερες αθλήτριες του και σε αυτές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, διασκεδάζοντάς τους φίλους και τις φίλες αλλά το σημαντικότερο ετοιμάζοντας όλη την ομάδα για τα παιχνίδια που έρχονται.

  Εφησυχασμός δε χωράει και πρέπει να δείξουμε ότι αντιμετωπίζουμε και τα εύκολα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα, σεβόμενοι τις ομάδες και το άθλημα. Κάτι που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ.

  Συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες μας καθώς και στο προπονητικό τιμ Παγκούτσου-Κολοκυθά-Γιαννόπουλου για την εμφάνιση μας κόντρα στον Όλυμπο.


Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ InstaShop - ΟΛΥΜΠΟΣ  70 - 38

Δεκάλεπτα: 18-7, 39-25, 60-28, 70-38

Διαιτητές: Τσακίρης-Νεοφώτιστος

ΠΚ Νεάπολης Insta Shop (Παγκούτσος-Κολοκυθάς): Ουζούνη 6, Παρακεντέ 13(3), Θεοδωρίδου, Σούρα, Νικοδήμου 2, Λαβαντσιώτη 2, Παντελίδου 2, Ανδρονίκου 6, Σωτηρέλη 8, Τσολακίδου 16, Κυριάκου 13, Αγγελακίδου 2.

Ολυμπος Ελευθερίου Κορδελιού (Κοτανίδης): Θρήσκου 2, Ρότσικου 2, Σακισλή 14, Ζαμπουρίδου 3, Ιακωβίδου 14, Εσκιάδου 1, Υδραίου, Μάλκα, Αμβρακίδου 2

Φωτογραφίες