ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ




 Με νίκη έκλεισε ο κύκλος αγώνων των κοριτσιών μας για το 2023 επί του Πρωτέα με 45-20.

 Χωρίς πρόβλημα και με πολλές αλλαγές ο κόουτς Σπύρος Παγκούτσος διαχειρίστηκε τον αγώνα έτσι ώστε να φύγουν όλα τα κορίτσια ευχαριστημένα και να συνεχίσουν μετά το φαγοπότι που ήταν κανονίσει σε γνωστό μαγαζί της περιοχής μας, όπου και αντάλλαξαν και δώρα.

 Η συμμετοχή της Λεμονιάς Κρητικοπούλου έκλεψε τη δόξα της χθεσινής βραδιάς μια και επανεμφανίστηκε επίσημα σε αγώνα μετά 22 ολόκληρα χρόνια. 

 Χθες όπως γράψαμε και παραπάνω ήταν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα και από την επόμενη χρονιά , από την επόμενη αγωνιστική αρχίζουν τα δύσκολα, πρώτα με την ομάδα της Σταυρούπολης στις 10 Ιανουαριου.

 Μέχρι τότε ας απολάυσουμε την κορυφή της βαθμολογίας και ας χαρούμε τις γιορτές, χωρίς να επαναπαυτούμε και να χαλαρώσουμε.



Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP - ΠΡΩΤΕΑΣ   45 - 20

Δεκάλεπτα: 12-6, 22-10, 33-17, 45-20

ΠΚ Νεάπολης Insta Shop (Παγκούτσος-Κολοκυθάς): Ουζούνη Μ. 2, Παντελίδου, Αγαθοκλέους 9(2), Κρητικοπούλου, Νικοδήμου, Λαβαντσιώτη 2, Ανδρονίκου 2, Σωτηρέλη 2, Τσολακίδου 11, Κυριάκου 6, Αγγελακίδου 11(1), Κουκουσεράκη.

Πρωτέας (Μπαλαφούτης): Μίχου, Καρακώτια 12, Μπάλκογλου 3(1), Νικολή, Ακσζολτόεβα, Βερώνη, Ανανιάδου 3, Αθανασιάδου 2, Τσιαξερλή, Ρεσίτη. 

Φωτογραφίες