ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΣΑΧΙΝΙΔΙΔΕΣ

 



 Το χθεσινό παιχνίδι με τον Γαλαξία Αδένδρου ήταν τυπικού χαρακτήρα μιας και η φίλη ομαδα του Αδένδρου παρουσιαστηκε με αποστολή ανάγκης λόγω των πολλών και σημαντικών τραυματισμών που έχει.

 Το 81-41 δεν μας επιτρέπει παραπέρα σχολιασμό του αγώνα. Ο  κόουτς Γιαννης Γκένογλου αλλά και οι αθλητές μας είχαν τη τύχη να περάσουν ένα ευχάριστο βράδυ στο κλειστό της Νεάπολης και να επικεντρωθούν όλοι στην πρώτη συμμετοχή με τα χρώματα της ομάδας μας του Ξενοφώντα Σαχινίδη με διπλό δελτίο και μετά την έγκριση του ΕΚ Σταυρούπολης όπου και ανήκει ο αθλητής και που ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική ενέργεια του.

 Τέλος, θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον αφανή ήρωα της οικογένειας Σαχινίδη , την σύζυγο και μητέρα κυρία Αναστασία που δεκαετίας υπομένει τον σύζυγο της Γιώργο με τις προπονήσεις και τις χαρές και λύπες που έπονται, αλλά και συνεχίζει με τον γιο της Ξενοφών, αλλά και με την κόρη της Αργυρώ. Η αγάπη της για τον αθλητισμό , το μπάσκετ και την οικογένεια της τα ξεπερνά όλα.


Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP - ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ  81 - 41 

Δεκάλεπτα: 24-13, 40-19, 63-32, 81-41

ΠΚ Νεάπολης Ιnsta Shop (Γκένογλου-Τσερνάκης): Νείρος 5(1), Παπαχρήστος 3(1), Παπαδόπουλος 4, Γιαννούλης 16(4), Κολοκυθάς 7(1), Χατηστεφάνου 11(1), Νάκου 3(1), Σαχινίδης Γ. 3(1), Κυρατζής 8, Σαχινίδης Ξ.  4, Σιδηρόπουλος 1, Καζής 16. 

Γαλαξίας Αδένδρου (Παπαδημητρίου-Φραγάκης): Ουτσικουνής 5,, Μπένας Ν. 4, Ρούζιος Ε., Ρούζιος Π. 17(2), Καραμήτσος 3(1), Μπένας Δ., Θεοδωράκης, Φίκατας, Ζακαλκάς 11(1), Μπατζώνης 1. 

Φωτογραφίες