ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ - ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ

 

 


  Κερδίζοντας χθες το βράδυ η ομάδα των γυναικών , τον Δημόκριτο, συνεχίζει και αυτή τη βδομάδα να είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Είμαστε στην 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου και την επόμενη βδομάδα ίσως μας προσπεράσουν κάποιες ομάδες, μιας και εμείς έχουμε το ρεπό μας.

 Τώρα στα χθεσινά. Άλλο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, άλλο στο δεύτερο. Μάλλον οι οδηγίες του κόουτς Σπύρου Παγκούτσου στα αποδυτήρια ακούστηκαν και έτσι εκεί που το παιχνίδι για 20 λεπτά πήγαινε πόντο-πόντο, καθάρισε από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Να θυμίσουμε ότι η μοναδική ήττα της ομάδας ήταν στην αντίστοιχη πρώτη αγωνιστική με τον Δημόκριτο εκτός έδρας.

 Άτυχη στιγμή μας ο τραυματισμός της Ζωής Κωνσταντινίδου, τις οποίας και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορα πίσω γιατί οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν.

 Επίσης να ευχηθούμε καλή καλό ταξίδι στην Κατερίνα Παρακεντέ.

 Τέλος, οι χθεσινές εορταζόμενες Νικολέτες (Κυριάκου και Κολοκυθά) πανηγύρισαν λίγο παραπάνω την επιτυχία της ομάδας λόγω και της ευφορίας για την ονομαστική τους γιορτή.

Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP  - ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ  53 - 35

Δεκάλεπτα: 12-10, 23-21, 40-27, 53-35

Διαιτητές: Σκρίνος-Καμηλάρης

ΠΚ Νεάπολης Insta Shop (Παγκούτσος-Κολοκυθάς): Ουζούνη Γ., Παρακεντέ 18(2),  Αγαθοκλέους 3(1), Νικοδήμου, Κωνσταντινίδου, Λαβαντσιώτη, Ανδρονίκου 3, Σωτηρέλη 6, Τσολακίδου 13, Κυριάκου 7(1), Αγγελακίδου 3, Κολοκυθά, Θεοδωρίδου.

Δημόκριτος (Γιανουζάκου-Θώμα): Κουτούλα, Τσιανάκα Κ. 2, Τσιανάκα Ε. 5, Γραμματικοπούλου 3, Ευαγγελίδου 7, Σιχλίδου 6, Κοκκάλη 4, Γρηγοριάδου, Μακαρίδου 4, Θωμαϊδου, Παρασχάκη 4, Γκιέτα. 


Φωτογραφίες