ΜΠΑΣΚΕΤ / ΝΕΟΙ : ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ NEAPOLIS ----> ΣΥΚΙΕΣ

 



Νέα νίκη για τους νέους μας, η 9η στη σειρά, αυτή τη φορά εκτός εδρας, στις Συκιές, επί του μαχητικού Παναθλητικού και καλά κρατεί το αήττητο της η ομάδα μας!!!

Για να φτάσει όμως στη χθεσινή νίκη έπρεπε να δώσει σκληρές μάχες και να δει ότι υπάρχουν και ισάξιες ομάδες με αυτήν, μάλιστα λίγο πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου η ομάδα των Συκεών ήταν μπροστά με 40-37. Η ανασύνταξη δυνάμεων, η εύρεση επιθετικών λύσεων και η αμυντική τακτική του κόουτς απέδωσαν καρπούς στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου παίζοντας οι αθλητές μας καθηλωτικό μπάσκετ ,πήραν το διπλό και συνεχίζουν με εννιά νίκες σε ισάριθμο παιχνίδια.

 Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε τη βράβευση του κόουτς Γιάννη Γκένογλου από τον Παναθλητικό, θέλοντας έτσι, οι υπεύθυνοι των τμημάτων των αγοριών να τιμήσουν το πέρασμα του κόουτς από την ομάδα τους, σαν ΑΕ Συκεών και πριν ενωθούν με τον ΠΣΦΣ. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Συκεών για την ενέργεια τους αυτή.

Δυστυχώς φωτογραφίες από το παιχνίδι δεν έχουμε αλλά μας έστειλε ο Γιάννης Σπυριδόπουλος φωτογραφίες από την τιμητική διάκριση του κόουτς.



Το φύλλο αγώνα

ΠΣΦΣ - ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP  51 - 62

Δεκάλεπτα ... 9-10, 25-34, 40-41, 51-62 

ΠΣΦΣ (Κουγιουμτζής) : Σπυριδόπουλος 10, Καρακασίδης, Τρυφωνίδης 25(4), Τασόπουλος 2, Κόκοτας 6(2), Βλαχούδης, Κοψινικόλας, Μάνος 8, Δουλγέρης.

Νεάπολη (Γκένογλου) : Ευαγγέλου 3, Αργύρης 2, Γιαννελάκης, Νείρος, Οικονόμου 7(1), Παπαδόπουλος 9(1), Χατζόπουλος, Νάκου 3, Κυρατζής 17(1), Φίξης 6, Σοφολόγης, Μιχαηλίδης 15(3).