ΜΠΑΣΚΕΤ / ΝΕΟΙ : ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ...ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΔΕΝ (Νίκες-Ήττες)

 



Ελλείψει δυνατών αγώνων, μιας και ο όμιλος μας δεν έχει την σούπερ ουάου ομάδα, οι νέοι μας χθες έπαιξαν την πρώτη θέση με μία ομάδα σχεδόν με τις ίδιες εμπειρίες με τη δική μας, στον πρώτο σημαντικό αγώνα της χρονιάς.  Οι αθλητές της παίζουν στο ίδιο πρωτάθλημα ανδρών με εμάς και έχουμε μπροστά μας πολλές αναμετρήσεις . Στα του παιχνιδιού ν και είχαμε την πρωτοπορία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στο τέλος, λίγο με την αφλογιστία μας, λίγο από την αδράνεια μας και πολύ από το πάθος που έδειξαν οι αντίπαλοι, παραλίγο να ερχόταν τούμπα το παιχνίδι. Στο τέλος όμως είχαμε τη ψυχραιμία, πήραμε τη νίκη, καπαρώσαμε την πρώτη θέση του ομίλου που δίνει πλεονέκτημα για τους αγώνες κατάταξης και βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. 

Πρόταση προς τους υπευθύνους (κόουτς και παράγοντες) η ομάδα να δώσει φιλικούς αγώνες με δυνατές ομάδες, γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά μας.

Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη και την πρωτιά της ομάδα μας!!!




Το φύλλο αγώνα

ΑΕΤΟΣ ΦΙΛΥΡΟΥ - ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP 64 - 67

Δεκάλεπτα :  19-26, 36-45, 41-58, 64-67.

ΦΙΛΥΡΟ (Αντεδάκης) : Καλλιτζής 15(3), Κωνσταντινίδης, Μοχωρίδης 3(1), Ασημινάρης, Ναλμπάντης 7(2), Κουσίδης 11, Καβαλιέρης, Δραμόβαλης 22, Κιουρτζόγλου 6.

ΝΕΑΠΟΛΗ (Γκένογλου ) : Ευαγγέλου 6, Αργύρης, Νείρος 10(2), Οικονόμου 3, Παπαδόπουλος 5, Χατζόπουλος, Νάκου 2, Κυρατζής 20, Φίξης 4, Μιχαηλίδης 17(3).

Φωτογραφίες