ΜΠΑΣΚΕΤ / ΝΕΑΝΙΔΕΣ : ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑΚΙΔΟΥ

 



Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι αθλήτριες μας των νεανίδων, κερδίζοντας εκτός έδρας τον ΕΟ Σταυρούπολης με 41-57.

 Η είδηση της ημέρας η κάλυψη της πρώτης θέσης των σκόρερ όλων των εποχών της κατηγορίας από την αθλήτρια μας Δήμητρα Αγγελακίδου, η οποία με τους 18 πόντους που πέτυχε, είναι στην πρώτη θέση με την Δανάη Παπαδοπούλου με 917 πόντους. Για να το πετύχει αυτό η Δήμητρα πρωτοέπαιξε στο πρωτάθλημα των νεανίδων ως κορασίδα, μιας και το έμφυτο ταλέντο στο σκοράρισμα φάνηκε από πολύ νωρίς. Η ομάδα μας με την συμμετοχή της πρώτης σκόρερ όλων των εποχών τα τελευταία χρόνια πετυχαίνει την είσοδο της στο final four των νεανίδων και κοντράρει τις τρεις ομάδες που μονοπωλούν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Η ίδια χρειάζεται μόλις ένα πόντο για να μείνει μόνη στη σχετική κατάταξη και όλοι μας περιμένουμε με αγωνία τον επόμενο αγώνα εντός έδρας με τον Απόλλων Καλαμαριάς για να το πετύχει. 

                                                       Δήμητρα Αγγελακίδου

Το φύλλο αγώνα

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP  41-57

Δεκάλεπτα: 12-11, 24-30, 32-46, 41-57

ΕΟ Σταυρούπολης (Χατζηχαραλαμπίδης): Τσουκαλίδου 1, Καϊσίδου 19(4), Σαχπάζη, Σουλτανίδου 9(2), Σαχινίδου 6, Καραγκούνη 2, Ασλανίδου, Σιούλα, Πλιόσκα 4.

ΠΚ Νεάπολης (Παγκούτσος): Τσακμάκη 11, Πασχαλίδου, Δαμιανίδου 16(4),  Θεοδώρου, Κωνσταντινίδου 2, Ουζούνη Γ. 10, Γεωργιάδου,  Αγγελακίδου 18.