ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΦΤΟΥ ΜΗ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ




 Σε ένα παιχνίδι που οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο ,τελικά κέρδισε ο τυχερός που έβαλε το τελευταίο σουτ. Για να φτάσουμε εκεί βέβαια , οι αθλητές μας και οι προπονητές μας έπρεπε να αντιμετωπίσουν έναν μεγαλύτερο αντίπαλο. Την αρνητική διαιτησία. Η οποία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο από το πρώτο λεπτό, δίνοντας τεχνική ποινή γιατί αθλητής μας τόλμησε να φωνάξει "αααα" στην πρώτη επίθεση μας. Αποκορύφωνα βέβαια των διαιτητών η τεχνική ποινή στον πάγκο που μόνο αυτοί το είδαν γιατί "ήταν όρθιοι αθλητές". Βέβαια δεν αξίζει να αναφέρουμε περισσότερα, θα έπρεπε να γράφουμε δύο ημέρες . Σε κακή βραδιά ο πρώτος διαιτητής , ενώ μέτριος ήταν ο δεύτερος. Πάγια θέση του συλλόγου μας να μην αναφέρουμε τα ονόματα των διαιτητων.

 Πέρα όμως από όλα αυτά και που μας προκαλούν ναυτία, θα πρέπει να σταθούμε στο πάθος που έδειξε η ομάδα μας, την αγωνιστικότητα της και το σθένος σε ένα ντέρμπι, όπου στο πρόσφατο παρελθόν θα είχαμε χάσει με κατεβασμένα χέρια (βλ.Κουκλουτζά, Αστέρα). Όλοι μας περιμένουμε αυτά τα στοιχεία να τα βλέπουμε κάθε Παρασκευή ώστε να χαρούμε επιτυχίες αλλά και να προκαλέσουν τον κόσμο μας να δυναμώνει με την παρουσία του στο γήπεδο.


Το φύλλο αγώνα

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ - ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP   47 - 44

Δεκάλεπτα: 8-15, 32-21, 39-32, 47-44

Ιπποκράτης Ευκαρπίας (Κουμαράς): Καριοφύλλης, Μπακιρτζίδης, Κασαπλέρης 7(1), Νικολαϊδης Ν. 2, Μπίμπιρης, Σαμαράς, Κοκκαλιώτης 7, Κονιώρης 12(3), Χριστιανός 3, Νικολαϊδης Ι. 8, Κιρκινεζιάδης 8.

ΠΚ Νεάπολης Ιnsta Shop (Γκένογλου): Παπαχρήστος 2, Γρηγοριάδης, Παπαβασιλείου 3(1), Παπαδόπουλος, Χατηστεφάνου 10, Νάκου, Σαχινίδης 5, Κυρατζής 17, Σιδηρόπουλος 7, Μιχαηλίδης.

Φωτογραφίες