ΜΠΑΣΚΕΤ / ΝΕΑΝΙΔΕΣ : Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΙΔΟΥ

 


Χωρίς προβλήματα για την ομάδα μας ο αγώνας με τον Απόλλων Καλαμαριάς και με απουσία λόγω τραυματισμού της Φανουρίας Τσολακίδου. Το τελικό 77-33, επισκιάστηκε από το μεγάλο ρεκόρ της Δήμητρας Αγγελακίδου, η οποία και πέρασε μπροστά στον σχετικό πίνακα τον σκόρερ, πετυχαίνοντας 32 πόντους και φτάνοντας συνολικά στους 949 , μακριά πλέον από τη 2η Δανάη Παπαδοπούλου που είχε ολοκληρώσει με 917 πόντους τις συμμετοχές της. Πλέον μένει να δούμε με τη λήξη του πρωταθλήματος πόσο θα γράψει τελικό σκορ το κοντέρ της. 



 Η Δήμητρα παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου μας, από την Neapolis Basketball Academy, είχε την τύχη αλλά και το ταλέντο να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα των νεανίδων από κορασίδα, μιας και η έφεση της στο σκοράρισμα ήταν εμφανής από πολύ μικρή. Με τη σωστή καθοδήγηση του κόουτς Σπύρου Παγκούτσου και την στήριξη της διοίκησης του συλλόγου μας, αποτελεί σήμερα ένα μεγάλο κεφάλαιο για όλους μας.

 Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή μπασκετική σταδιοδρομία!!!


 Όσο αφορά το παιχνίδι με την Καλαμαριά ο κόουτς έδωσε χρόνο σε όλες τις αθλήτριες του για να τις έχει ετοιμοπόλεμες για τη δύσκολη συνέχεια του θεσμού. 




Το φύλλο αγώνα

ΠΚ  ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  77 - 33

Δεκάλεπτα: 21-7, 27-20, 53-25, 77-33

Διαιτητές: Κατσινάς-Ιωαννίδης

ΠΚ Νεάπολης (Παγκούτσος): Τσακμάκη 7, Πασχαλίδου 2, Δαμιανίδου 10(3), Μαδίτση, Θεοδώρου, Κωνσταντινίδου 14, Ουζούνη Γ. 4, Γεωργιάδου 4, Τσινού 8, Αγγελακίδου 32(1). 

Απόλλων Καλαμαριάς (Μιχαηλίδης): Μάλτα 3, Γεωργιάδου 4, Τσιμτσώνη 12(1), Παπαδοπούλου 5, Χατζή 5, Αμυγδαλά, Καρδαρά, Σαραντίδου 4(1).

Φωτογραφίες