ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : Τίς πταίει ?

 


Το να αναζητούμε άλλοθι στην κακή διαιτησία (ο δεύτερος διαιτητής μάλλον ήταν απόφοιτος της σχολής, δεν εξηγείται αλλιώς) μάλλον τους μόνους που κάνει κακό είναι εμάς τους ίδιους. Η ομάδα ηττάτε από ομάδες που στον πρώτο γύρο κέρδιζε εύκολα, με κατεβασμενα τα χέρια, χωρίς να υπάρχει αρχή, μέση και τέλος , και χωρίς να παρουσιάζει την αγωνιστικότητα του πρώτου γύρου. Με όλα αυτά αρχίζουμε και αναρωτιόμαστε το τι συμβαινει . Σίγουρα η απώλεια της Κατερίνας Παρακεντέ ήταν σημαντική , αλλά όχι τόση ώστε να παρουσιάζουμε αυτό το θέαμα. Βαθιά πίστη μας ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και καλούμε όλους και όλες να πάρουν τις ευθύνες τους ώστε να αλλάξουμε ρώτα στο καράβι που οδεύει ολοταχώς προς τα βράχια, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα είναι έκπληξη να βρεθούμε και εκτός final four. 

Ποτέ δεν μασήσαμε τα λόγια μας είτε στα καλά, είτε στα άσχημα. Δεν το κάνουμε ούτε τωρα.

Για εμάς η ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα.

Ευχόμαστε ταχεία αλλαγή πλεύσης από όλους.

Το φύλλο αγώνα

ΕΚΠ.ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ - ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP  64 - 47

Δεκάλεπτα: 16-11, 26-19, 44-37, 64-47

Διαιτητές: Τσαρδούλιας Χ.-Ιωαννίδης

Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη (Χατζηκυριακίδης Α.-Τσούκας): Ανδριοπούλου, Σαριδάκη 4, Πολατσίδου, Προβατάρη, Σιδερά, Ξενοδοχίδου 7(1), Γεωργαρά 2, Κωνσταντινίδου 6(1), Φλώρου 7, Μπάδη 21(3), Τσαπόγα 14, Σιμορέλη 3(1).

ΠΚ Νεάπολης Insta Shop (Παγκούτσος-Κολοκυθάς): Ουζούνη 1, Αγαθοκλέους, Νικοδήμου, Λαβαντσιώτη 2, Δαμιανίδου, Ανδρονίκου 4, Σωτηρέλη 8(1), Γιαχολάρι 5, Κυριάκου 10, Αγγελακίδου 17(3). 

Φωτογραφίες