ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!

 



Πετυχημένος ο σχολιασμός κάθε δεκαλέπτου του χθεσινού παιχνιδιού των ανδρών με την ΗΟΟΡ στην σελίδα μας στο facebook.

Kαι τα τέσσερα δεκάλεπτα είχαν τη δική τους ομορφιά και χαρακτηριζόντουσαν από την ένταση και την ποικιλότητα του αθλήματος μας. Στο πρώτο δεκάλεπτο υπήρχε μόνο η ομάδα της ΗΟΟΡ, εμείς είχαμε μείνει στα αποδυτήρια ή καλύτερα στις εορταστικες ημέρες που πέρασαν. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ροντέο. Η ομάδα μας μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένη να επιστρέψει για τα καλά. Στο τρίτο δεκάλεπτο χτίστηκε μια σημαντική διαφορά υπέρ μας που ούτε ο Φώσκολος δε θα μπορούσε να μαντέψει σε σενάριο του. Και στο τέλος διασκεδάσαμε την όποια κακή αρχή μας με μία υπερλούξ εμφάνιση!!!

Μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η επανεμφάνιση του Δ.Παπαβασιλείου μετά από τον τραυματισμό του και αυτή του Β.Παπαιωάννου που περιόρισε τον αντίπαλο ψηλό σε άμυνα και επίθεση.

Γενικά η ομάδα μας - εξαιρούμενο το  πρώτο δεκάλεπτο - βρέθηκε σε καλή ημέρα χωρίς να έχουμε κάποιον αθλητή μας να υστερεί σε σχέση με το σύνολο.

Ο κόουτς για μία ακόμη φορά δείχνει εμπιστοσύνη στα παιδιά της ομάδας των νέων και τους μπολιάζει με τους μεγαλύτερους φτιάχνοντας μία ομάδα που παίζει ωραίο μπάσκετ.


Τ ο φύλλο αγώνα

ΗΟΟΡ - ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP  40 - 61

Δεκάλεπτα: 14-3, 27-27, 34-48, 40-61

Διαιτητές: Καραούλας-Παρμακίδης

ΗΟΟΡ (Μασλαρινός-Σιμεντζής): Πολυχρονιάδης 3, Παντολέων, Τσακίρης 7, Κατσάγγελος , Κυριαζής 1,  Παπαποστόλου 6(2), Κακλίδης 9, Παπανικολάου, Φεστσόπουλος 2, Καραδήμος 2, Κατσάγγελος 8(1), Αρναούτογλου.

ΠΚ Νεάπολης Ιnsta Shop (Γκένογλου): Παπαχρήστος 1, Οικονόμου, Παπαδόπουλος 1, Κολοκυθάς, Παπαβασιλείου 15(5), Χατζηστεφάνου 7, Νάκου 1, Σαχινίδης 3(1), Κυρατζής 11, Σιδηρόπουλος 10, Παπαϊωάννου 2, Μιχαηλίδης 10(2). 

Φωτογραφίες