ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : BLACKOUT

  



Την πάθαμε χθες βράδυ, όπως πριν μερικά βράδια την είχε πάθει στη Νεάπολη η ΧΑΝΘ. Δεν λειτούργησε τίποτα και η ήττα μόνο αφύσικη δεν ήταν. Σίγουρα αυτό που παρουσιάσαμε δεν μας αντιπροσωπεύει και πρέπει να το ανατρέψουμε στους αγώνες για την άνοδο της κατηγορίας.

 Η δυστοκία της ομάδας στο πρώτο μέρος ήταν άνευ προηγουμένου. Σπάσαμε τα καλάθια και δώσαμε την ψυχολογία στην γηπεδούχο ομάδα. Αν και το σκορ ήταν κοντά γιατί ως ένα σημείο λειτουργούσε η άμυνα, στο επιθετικό τομέα η ομάδα μας ηταν ανύπαρκτη (ευτυχώς βάλαμε κάποια τρίποντα). Το πρώτο εύστοχο δίποντο ήρθε στο 25ο λεπτό. Εκείνη τη στιγμή φάνηκε μία μικρή ανάκαμψη της ομάδας αλλά οι αντίπαλες είχαν με το μέρος τους γήπεδο, κόσμο και ψυχολογία και με τρία τρίποντα καθάρισαν τις όποιες ελπίδες μας. Μετά το παιχνίδι ξέφυγε στο σκορ και κάπου εκεί αρχίσαμε να σκεφτόμαστε την επόμενη αναμέτρηση μας.

 Το βάρος της αναμέτρησης, η απευθείας μετάδοση του, η έδρα που πραγματικά ήταν καυτή και η αγωνιστικότητα των αντιπάλων επηρέασαν αρνητικά την ομάδα μας, που πλέον έχει να διαχειριστή τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί αλλά και που πιστεύουμε ότι θα φέρουν σε πέρας, μιας και όπως έχουν δείξει στο παρελθόν οι αθλήτριες μας, τους αρέσουν τα δύσκολα...!!!

 Συνεχίζουμε παιδιά...


Το φύλλο αγώνα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP 58-28

Δεκάλεπτα: 10-6, 25-12, 42-24, 58-28

Απόλλων Καλαμαριάς (Κασικτσόγλου): Κογκαλίδου, Σένκα, Μουμτζή 3(1), Καραχρήστου, Μοδέα 14, Γιαντσακλίδου 12(3), Ασλανίδου, Σακκά 2, Θώμογλου 6(1), Κουτσοδήμου 5, Τόλη 16(2).

ΠΚ Νεάπολης Insta Shop (Παγκούτσος-Κολοκυθάς): Αγαθοκλέους, Γιαχολάρι 9(3), Νικοδήμου 1, Κωνσταντινίδου, Λαβαντσιώτη, Ανδρονίκου 2, Σωτηρέλη 6(2), Τσολακίδου, Θεοδωρίδου, Κολοκυθά, Κυριάκου 5(1), Αγγελακίδου 5.

Φωτογραφίες