ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

 


 Κάποιοι μετά τον σχολιασμό μας στο προηγούμενο παιχνίδι θύμωσαν, κάποιοι χάρηκαν και κάποιοι κατάλαβαν. Ευτυχώς για εμάς αυτοί που κατάλαβαν ήταν οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι και χθες είδαμε μία ομάδα από το μέλλον του ΠΚ...!!! Μάλιστα κάποιοι ρωτούσαν αργά το βράδυ πως θα δικαιολογήσουμε τα περασμένα. Ε, λοιπόν εμείς δεν έχουμε να απολογηθούμε, ούτε να δικαιολογηθούμε. Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στα παιδιά και δεν παίζουμε κανένα παιχνίδι για τρίτους.

 Η στήριξη μας προς όλους είναι αυταπόδειχτη, η αγάπη μας για τα παιδιά τεράστια, η ομάδα πάνω από όλους και όλα...!!! 

 Χθες βράδυ η σκέψη για ελληνοκυπριακό τρένο, ελληνοκυπριακό τόμαχοκ και άλλες σκέψεις πήγαιναν και έρχονταν για τον τίτλο της σημερινής παρουσίασης του αγώνα. Τελικά παραμερίσαμε τα καινοφανή και προτιμήσαμε να πάμε στην ουσία. Και η ουσία είναι ότι πήραμε δεύτερη νίκη με την ΧΑΝΘ, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρωτάθλημα και η ομάδα πρέπει να παραμείνει συσπειρωμένη.

 Δυστυχώς η ΕΚΑΣΘ με τα περίεργα παιχνίδια της μας πείσμωσε ακόμη περισσότερο, οι αθλήτριες μας παραμέρισαν την κούραση τους από τη συμμετοχή τους στο κάλεσμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και όλα τα παιδιά μια αγκαλιά, έπνιξαν τις όποιες ελπίδες των αντιπάλων παιχτριών.  

  Ναι, χθες ήταν μία εμφάνιση για παραπάνω κατηγορία, αλλά δε θέλουμε και τα αφτιά να παίρνουν αέρα. Θέλουμε όλη η ομάδα να είναι προσγειωμένη γιατί κοντά ήταν οι κακές ημέρες και δε θέλει κανείς να τις ξαναδεί...

  Πιστέψαμε σε αυτά τα παιδιά από την αρχή, πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά και θα παλέψουμε όλοι μαζί μέχρι τον τελευταίο αγωνα για αυτήν την ομάδα.

  Κρίμα που σε έναν τέτοιο αγώνα δεν υπήρχαν περισσότεροι φίλοι στην κερκίδα. Με την ευκαιρία αυτή καλούμε ακόμη μία φορά όλες και όλους να έρθουν κοντά στις ομάδες μας!!! 


Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP - ΧΑΝΘ  61-41

ΠΚ Νεάπολης Insta Shop 61

ΧΑΝΘ 41

Δεκάλεπτα: 8-4, 22-14, 42-31, 61-41

ΠΚ Νεάπολης Insta Shop (Παγκούτσος-Κολοκυθάς): Ουζούνη 2,  Αγαθοκλέους 8(2), Νικοδήμου, Κωνσταντινίδου 2, Κολοκυθά, Λαβαντσιώτη, Ανδρονίκου 4, Σωτηρέλη 10, Γιαχολάρι 10(2), Τσολακίδου 9, Κυριάκου 6, Αγγελακίδου 10(1).

ΧΑΝΘ (Καλογεράτος-Μωυσιάδης): Πετρίδου Δ. 11(1), Αθιανά, Δασκαλοπούλου Ι. 5(1), Γαβρίλη 6(2), Μαγδαλιανίδου 3, Χρηστίδου 5, Πετρίδου Π. 3, Δημητροπούλου 2, Αναγνώστου, Μαυροπούλου 6. 

Φωτογραφίες