ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΜΕ ΚΟΠΟ Η ΝΙΚΗ

 

 


Στο τελευταίο δεκάλεπτο καθάρισαν οι παίκτες μας το παιχνίδι με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, μιας και για 30 λεπτά ο αγώνας ήταν ντέρμπι με εναλλαγές στο προβάδισμα και δυνατή αντίσταση της αντίπαλης ομάδας. 

 Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, καθώς από εδώ και πέρα όλες οι ομάδες καταθέτουν τη ψυχή τους για τη νίκη, μιας και το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά από τα αποτελέσματα, αφού τώρα θα καθοριστεί η βαθμολογική κατάσταση για αυτές που θα συμμετάσχουν στα μπαράζ ανόδου αλλά και σε αυτές που κατέλθουν κατηγορία.

 Έτσι ο Κεραυνός που παλεύει να πάρει βαθμούς πάλεψε το παιχνίδι και αιφνιδίασε τους αθλητές του Γιάννη Γκένογλου που βάση του αγώνα του πρώτου γύρου σίγουρα περίμεναν διαφορετική την εξέλιξη του. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 3 πόντους (35-38) ενώ προηγουμένως είχαν και διαφορά 10 πόντων. Ευτυχώς η αφύπνιση της ομάδας ήρθε σχετικά νωρίς, τα αντανακλαστικά λειτούργησαν στους παίκτες μας και ενώ το τρίτο δεκάλεπτο πήγαινε πόντο πόντο, στο τελευταίο δεκάλεπτο με καλή άμυνα και σωστές επιθετικές επιλογές, πήραμε μία ακόμη νίκη που μας κρατάει σε τροχιά διεκδίκησης μίας εκ των τριών προνομιούχων θέσεων.

 Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια της.

Η νίκη είναι πάντα νίκη.


Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP - KΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ  71 - 61 

Δεκάλεπτα: 18-17, 35-38, 55-54, 71-61

ΠΚ Νεάπολης Ιnsta Shop (Γκένογλου): Παπαχρήστος, Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Κολοκυθάς 7(1), Παπαβασιλείου 6(2), Χατηστεφάνου 4, Νάκου, Σαχινίδης Γ. 12(2), Κυρατζής 19(1), Σαχινίδης Ξ. 5(1), Σιδηρόπουλος 12, Μιχαηλίδης 6(2). 

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Ανδρεάδης): Μπίκης 2, Στουγιάννης 5, Μήτσας 7(1), Καπασακαλής 2, Μαραγκιννός 16(4), Αγάθος 12(1), Γιαννούσης 12, Μπεκίρι, Μιχαηλίδης, Σαμαράς 5(1).

Φωτογραφίες