ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : NEΑΠΟΛΗ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ...!!!



 Πάθος - σθένος - ψυχή, κατέθεσαν χθες όλοι οι αθλητές μας και σίγουρα πείσμα και πίστη για τη νίκη, στον αγώνα με τον Αστέρα Κουκλουτζά στο κλειστό της Νεάπολης. 

 Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του και ευχαρίστησε τους φίλους και τις φίλες που είχαν τη τύχη να παραβρεθούν στο γήπεδο. Για τη σημασία του χθεσινού παιχνιδιού, που ήταν για τετράδα, δεν ήταν αρκετοί, αλλά... Αλλά ήταν τόσοι ώστε σε όλη τη διάρκεια του, να υπάρχει μία μεγάλη, πολύ μεγάλη στήριξη, προς τους παίκτες μας. Ευχαριστούμε όλες και όλους που σταθήκατε δίπλα στα παιδιά μας. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε και τη γνωστή για τον παλμό της κερκίδα των φιλοξενουμένων που χάνουν-κερδίζουν είναι η ίδια σε όλο το παιχνίδι. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι , με τέτοια κερκίδα και με τέτοιο ανταγωνισμό εντός και εκτός παρκέ, είχαμε τη τύχη να δούμε και μία πολύ καλή διαιτησία, που απολάμβανε τις ενέργειες των αθλητών και των δύο ομάδων. 

 Τώρα, στα αγωνιστικά. Είχαμε μία επανάληψη με το παιχνίδι του Ιπποκράτη την περασμένη αγωνιστική, όπου και χάσαμε για 3 πόντους, σε ότι αφορά την εξέλιξη του, μόνο που αυτή τη φορά η ομάδα κέρδισε. Κέρδισε χάρη στην ψυχραιμία και τις σωστές επιλογές της. Κέρδισε χάρη της φιλότιμης προσπάθειας και της αγωνιστικότητας της. Κέρδισε γιατί  ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ. 'Ετσι όταν στο πρώτο δεκάλεπτο δεν έμπαιναν τα σουτ (6-10 έληξε) , κάτι γύρισε στο μυαλό των αθλητών μας. Γρήγορα επανήλθαμε και η ανατροπή του σκορ δεν άργησε να έρθει και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο (26-16 δευτερο δεκάλεπτο).  Η αντίδραση των φιλοξενουμένων στο τρίτο μέρος του αγώνα, έφεραν τα πάνω κάτω και μάλιστα με ένα τρίποντο τους έκλεισαν το δεκάλεπτο υπέρ τους (33-34). Μέχρι εκεί όμως. Τα δέκα τελευταία λεπτά βλέπαμε μία ομάδα να τρέχει, να σκυλιάζει κυριολεκτικά, να μην αφήνει καμία φάση και τον αντίπαλο απλά να παρακολουθεί. Έτσι το τελικό 52-45 θεωρούμε ότι είναι φυσιολογικό για την μορφή του αγώνα και την σημασία του.

 Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν αθλητή μας για τη χθεσινή του εμφάνιση, μιας και απέδειξαν ότι η ομαδικότητα φέρνει τις νίκες. 

Συγχαρητήρια σε προπονητές και αθλητές.

Ευχαριστούμε τους φίλους και τις φίλες...!!!


Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP  - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΚΛΟΥΤΖΑ ΕΥΟΣΜΟΥ  52 - 45

Δεκάλεπτα: 6-10, 26-16, 33-34, 52-45

ΠΚ Νεάπολης Ιnsta Shop (Γκένογλου): Παπαχρήστος 2,Παπαδόπουλος 3,  Γρηγοριάδης, Κολοκυθάς, Παπαβασιλείου 4(1), Χατηστεφάνου 5, Νάκου 4, Σαχινίδης 21, Κυρατζής 11(1), Σιδηρόπουλος 2, Μιχαηλίδης. 

Αστέρας Κουκλουτζά (Ούλιος): Γιαννάκης 9(1), Ριζόπουλος, Παρίσης 7(2), Βαρδουνιώτης 3, Μαργαρίτης, Τσίκος 2, Τουλούμης 14(2), Μπλαβάκης, Κοσμιδης 8, Μέκο 2, Καρράς.

Φωτογραφίες