ΜΠΑΣΚΕΤ / ΝΕΟΙ : ΜΙΛΗΣΕ Η ΝΕΑΠΟΛΗ

 


Σε πολλά επίπεδα έδωσε απάντηση η ομάδα μας χθες βράδυ στον αγώνα των νέων :

Νίκη σε αθλητικό επίπεδο. Σε ένα καυτό παιχνίδι που το άγχος βάραινε και τις δύο ομάδες, η ομάδα μας αντεπεξήλθε, νίκησε και πάει παρακάτω.

Νίκη στην κερκίδα. Δεν ήταν αυτονόητο επειδή παίζαμε εντός έδρας ότι θα είχαμε περισσότερο κόσμο. Ο αγώνας του ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ σίγουρα έκανε τη ζημιά του, αλλά στο τέλος και πολλοί περισσότεροι ήμασταν και πιο ετοιμοπόλεμοι, από τους φίλους της αντίπαλης ομάδας.

Νίκη κόντρα στις απουσίες, στους τραυματισμούς και τις αποβολές από φάουλ. Τα παιδιά απέδειξαν ότι αξίζουν της εμπιστοσύνης του κόουτς και όλων μας. Παρά την υποχρέωση του Ευαγγέλου, τον τραυματισμό του Χατζόπουλου, τα πέντε φάουλ του Μιχαηλίδη και την μεγάλη αδράνεια λόγω φάουλ του Κυρατζή , οι υπόλοιποι επάξια κάλυψαν κενά και πήραμε μια μεγάλη νίκη.

Νίκη στους κόουτς.Γκένογλου κόντρα στον Αλεξανδρή. Αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο ο κόουτς, όταν έλεγε, ότι και αυτό το παιχνίδι θα είναι κλειστό και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. 

Νίκη σε διοικητικό επίπεδο. Σε αυτή τη σειρά αγώνων έγιναν πολλά και πλήγωσαν πολλούς. Έτσι η διοίκηση δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω στο τελευταίο παιχνίδι και στήθηκε βράχος μπροστά στους αθλητές ώστε να μην επηρεαστούν από κανέναν και τίποτα.

Τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε τη μεγάλη νίκη του ΠΚ , που έχει να κάνει με το κακό του παρελθόν. Η ιστορία μας έχει αδικήσει σε παρόμοια παιχνίδια. Χθες γράψαμε όλοι ιστορία...!!!


Στους 8  της Ελλάδας και με την βούλα η ομάδα μας και όλοι μας - παικτες,προπονητές,φίλαθλοι - περιμένουμε τους αγώνες με τον Ιόνιο Κέρκυρας.

Συγχαρητήρια - Συγχαρητήρια - Συγχαρητήρια.


Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP - ΑΕΤΟΣ ΦΙΛΥΡΟΥ 56 - 52

Δεκάλεπτα : 15-10,22-27, 36-41, 56-52.

ΝΕΑΠΟΛΗ (ΓΚΕΝΟΓΛΟΥ) : ΑΡΓΥΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΕΛΑΚΗΣ, ΝΕΙΡΟΣ 3(1), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 12(2), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 7(1), ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΝΑΚΟΥ 7, ΚΥΡΑΤΖΗΣ 13(1), ΦΙΞΗΣ 3, ΣΟΦΟΛΟΓΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 9.

Φίλυρο (Αλεξανδρής) : Γοβέσνος 4, Κωνσταντινίδης, Μοχωρίδης 17(2), Ασημινάρης, Γουσίδης 7, Γιαλαμάς 2, Καβαλιέρος 8(1), Δρανόβαλης 2, Κιουρτζόγλου 8, Μεϊτανίδης 4

Φωτογραφίες

(Η αφοσίωση μας  στη διαδικασία του παιχνιδιού δεν μας επέτρεψε να έχουμε φωτογραφίες εφάμιλλες του.).