ΜΠΑΣΚΕΤ / ΝΕΟΙ : ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ...!!!



 Μπορεί να χάθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα το παιχνίδι με τον Ιόνιο Κέρκυρας.

 Μπορεί η ομάδα μας να είχε έναν καλύτερο αντίπαλο να αντιμετωπίσει.

 Μπορεί να φαντάζει δύσκολη η ρεβάνς της Κέρκυρας σε έξι ημέρες.

 Μπορεί να μην είχαμε την καλύτερη δυνατή απόδοση μας.

 Πέρα από όλα τα μπορεί, αυτή η ομάδα μας κάνει υπερήφανους!!!

 Αυτά τα παιδιά κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες έφτασαν μέχρι τους 8 της Ελλάδας και όσο παίζουν κυνηγούν το όνειρο. Αξίζει να το κυνηγήσουν!!! Και μαζί τους όλοι εμείς που βρεθήκαμε στο γήπεδο, αλλά και που παρακολουθούσαμε με αγωνία τις αναρτήσεις από τη σελίδα μας γιατί δεν μπορούσαμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας!!!

 Μας κάνετε υπερήφανους γιατί τρέξατε, ματώσατε, παλέψατε και κλάψατε για την ήττα!!! 

 Μας κάνετε υπερήφανους γιατί εκπροσωπήσατε επάξια τη Νεάπολη μας , τη Θεσσαλονίκη και το μπάσκετ της πόλης μας.

 Αλλά ας περάσουμε στα καθαρά αγωνιστικά.

 Σήμερα είδαμε ( και θαυμάσαμε ) την πολύ καλή ομάδα της Κέρκυρας. Γεμάτη σε όλες τις θέσεις, παίζαμε σε όλες τις πεντάδες που χρησιμοποίησαν οι δύο προπονητές με τεράστιο μειονέκτημα ύψους.

Με το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε η διαφορά αυτή και πραγματικά για να πάρει η ομάδα μας ριμπάουντ έπρεπε κυριολεκτικά να ματώσει. Στη δεύερη κιόλας φάση για τους φιλοξενούμενους είδαμε και το κάρφωμα τους που έκοψε τη φόρα και στους πλέον αισιόδοξους. Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε με αρκετά λάθη σε άμυνα και επίθεση για τους αθλητές μας και παράλληλα με το βόλευ που μας έπαιζαν οι φιλοξενούμενοι το σκορ έκλεισε στο 12-25. Από εκεί και πέρα μέχρι και το 4ο δεκάλεπτο η διαφορά έπαιρνε τ'απάνω της και τα κάτω της (Ημίχρονο 28-46, 3ο δεκάλεπτο 44-72). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα ανασυντάχθηκε και παράλληλα με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο αντίπαλος προπονητής το σκορ διαμορφώθηκε σε 63-78 τρία λεπτά πριν τη λήξη και σε 66-78 στο 39ο λεπτό. Παραταύτα η ανωτερότητα των αντιπάλων στο παιχνίδι ήταν αισθητή και έκλεισε με 66-81.

 Κορυφαίος από την ομάδα μας ο Χρήστος Κυρατζής , ο οποίος με 33 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

 Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων που χάρισαν μοναδικές στιγμές στους φίλους και τις φίλες που παραβρέθηκαν στο κλειστό της Νεάπολης. 

 Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ιόνιου Κέρκυρας για το πολύ καλό σύνολο που έχουν!!

 Τέλος, την ερχόμενη Τετάρτη θα δώσουμε τη ρεβάνς στο νησί των Φαιάκων παρά τις δυσμενείς συνθήκες που έχουν δημιουργεί για εμάς.


 Το φύλλο αγώνα

 ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP - ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ 66 - 81

Δεκάλεπτα: 12-25, 28-46, 44-72, 66-81

ΠΚ Νεάπολης (Γκένογλου): Ευαγγέλου 5(1), Αργύρης, Γιαννελάκης, Νείρος 8(1), Οικονόμου 3(1), Παπαδόπουλος 5, Χατζόπουλος 3(1), Νάκου, Κυρατζής 33(3), Φίξης 1, Σοφολόγης, Μιχαηλίδης 8(2).

Ιόνιος (Δεσσύλας): Τρικαλιώτης, Λείσος, Τσιτσές 1, Σπινουλας 5, Κακαρούγκας 3(1), Χονδρογιάννης 8(2), Στεμπαρη 11, Κατσαρός 16(3), Δεϊμερτζής 22(1), Βαζούκης 13(1), Μπιζιάνης,, Ρουμελιώτης 2.  

Φωτογραφίες