ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑ 3,5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

 

 


Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του γυναικείου μπάσκετ αλλά και της Θεσσαλονίκης. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο από κόσμο που είδε τις δύο καλύτερες ομάδες της πόλης να τα δίνουν όλα. Σε ένα παιχνίδι που κρατούσε η ομάδα μας μέχρι 3,5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Τελικά χάθηκε μιας και οι γηπεδούχες πέτυχαν το καλάθι που ήθελαν κι εμείς στο εναπομείναντα χρόνο δεν μπορέσαμε να κάνουμε την ανατροπή. 

 Πλέον ο αγώνας της Κυριακής είναι αγώνας ζωής και θανάτου. Με νίκη έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α2 κατηγορία σε τρίτο παιχνίδι, με ήττα τελειώνει η χρονιά μας στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε και τον ημιτελικό του κυπέλλου με τη ΧΑΝΘ.

 Μα βλέποντας τη χθεσινή εμφάνιση δεν υπάρχει ούτε ένας να πει πως αυτά τα παιδιά, έδωσαν ότι καλύτερο είχαν, προσπάθησαν έως το τέλος και στη λεπτομέρεια έφυγαν από το γήπεδο δίχως το ροζ φύλλο αγώνα. Βλέποντας λοιπόν το χθεσινό παιχνίδι αισθανόμαστε σίγουροι για την ομάδα μας και πιστεύουμε ότι την Κυριακή θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία σπουδαία νίκη.

 Την Κυριακή το νέο ραντεβού και θέλουμε κοντά μας όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο που φέτος στάθηκε δίπλα στα τμήματα μας. Στις 9 το βράδυ της Κυριακής ας γεμίσει με χαρά και δύναμη το κλειστό της Νεάπολης!!! Οι Καλαμαριώτες (αν και μικρότερο το γήπεδο τους) το κατάφεραν (δείτε τα βίντεο που έχουμε  ανεβάσει) και σχεδόν γέμισαν το γήπεδο. Εμείς ???

Τέλος δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο ότι το 1/3 του κόσμου στην Καλαμαριά ήταν φίλοι της ομάδα μας και ότι δυστυχώς δεν υπήρξε καμία μέριμνα από τη διοργανώτρια αρχή για την προβολή του συγκεκριμένου τελικού.

Το φύλλο αγώνα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP  54 - 53

Δεκάλεπτα: 19-18, 29-26, 44-42, 54-53

Απόλλων Καλαμαριάς (Κασικτσόγλου): Κογκαλίδου 3(1), Σένκα, Μουμτζή 1, Καραχρήστου, Μοδέα 9(1), Γιαντσακλίδου 23(1), Ασλανίδου, Σακκά, Θώμογλου, Κουτσοδήμου 5(1), Τόλη 13(1).

ΠΚ Νεάπολης Insta Shop (Παγκούτσος): Ουζούνη,  Αγαθοκλέους, Νικοδήμου, Κωνσταντινίδου 10, Λαβαντσιώτη, Παρακεντέ 5, Ανδρονίκου, Σωτηρέλη, Γιαχολάρι 17(4), Τσολακίδου 6, Κυριάκου 13(1), Αγγελακίδου 2.

Φωτογραφίες