ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ!!!

 



 Η γυναικεία ομάδα μας προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος κερδίζοντας την Τετάρτη το βράδυ τον ΕΟ Σταυρούπολης με 75-41. Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν κυρίως με τα εύστοχα σουτ από τα 6.25 να είναι κοντά σε όλο το πρώτο μέρος του αγώνα. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μισού η ομάδα μας πήρε μπρος και αμυντικά, περιόρισε τις αντίπαλες παίκτριες και έδειξε ότι επάξια πήρε τη νίκη και την πρόκριση στο φετινό τελικό του πρωταθλήματος που οδηγεί στην Α2 για τον πρωταθλητή. Εκεί - στον τελικό μας περιμένει ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη το βράδυ.

Τέλος τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα προς την Κατερίνα Παρακεντέ όπου και επέστρεψε από το εξωτερικό. Η Κατερίνα έπαιξε σαν να μην έχει απουσιάσει ούτε μέρα από την ομάδα και παράλληλα όλες οι αθλήτριες μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη.

Συγχαρητήρια σε όλες!!!

Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP - ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 75 - 41

Δεκάλεπτα: 20-19, 41-32, 57-36, 75-41

ΠΚ Νεάπολης Insta Shop (Παγκούτσος-Κολοκυθάς): Ουζούνη Γ. 2,  Αγαθοκλέους, Νικοδήμου 2, Κωνσταντινίδου 6, Λαβαντσιώτη 4, Παρακεντέ 18(4), Ανδρονίκου 6, Σωτηρέλη 8(2), Γιαχολάρι 17(2), Τσολακίδου 6, Κυριάκου 2, Αγγελακίδου 4.

ΕΟ Σταυρούπολης (Σταμάτης-Χατζηχαραλαμπίδης): Παπαδοπούλου Ευ. 10(1), Σιδηροπούλου 6(2), Βέκιου 10(2), Παπαδοπούλου Δ. 6(1), Πετρίδου 5, Πεχλιβανίδου 4, Αντωνιάδου, Γιοσμά, Μαρασλίδη. 

Φωτογραφίες