ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ

 



Δε θα σταθούμε στο χαμένο παιχνίδι της Κυριακής , κάτι που φάνηκε και από την εσκεμμένη μη δημοσίευση της ανάλυσης του αγώνα την Κυριακή ή έστω χθες Δευτέρα. Αυτό δεν έχει να κάνει με την απογοήτευση που σίγουρα μας διακατείχε αλλά με το ότι πρέπει να δούμε όλοι μπροστά, την επόμενη ημέρα που είναι εξίσου σημαντική για την ομάδα και τον σύλλογο. Χάθηκε λοιπόν ο αγώνας της Κυριακής και μαζί η άνοδος στην Α2 κατηγορία. Σήμερα όμως τι έχουμε ?

Εχουμε έναν σημαντικό αγώνα την προσεχή Κυριακή το βράδυ στο κλειστό της ΧΑΝΘ. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και πρέπει να το αποδείξουμε. Την Κυριακή δε θα είναι όλα ειδυλλιακά. Η ΧΑΝΘ όπως κι εμείς έχεσε την ευκαιρία της στο πρωτάθλημα και τώρα θέλει όπως κι εμείς ένα τρόπαιο στην φαρέτρα της. Κλείνουμε τα αφτιά μας σε όλα, ξεχνάμε το πρόσφατο παρελθόν, ενώνουμε δυνάμεις και ετοιμαζόμαστε για το ματς της Κυριακής. Είναι η δική μας ευκαιρία να αποδείξουμε ότι δίκαια πρωταγωνιστήσαμε όλη τη χρονιά. Να δείξουμε ότι είμαστε άξιοι δευτεραθλητές και άξιοι διεκδικητές του κυπελλου γυναικών της ΕΚΑΣΘ 2023-24.

Την Κυριακή ολοι μαζί μια αγκαλιά θα δώσουμε ακόμα έναν αγώνα ζωής ή θανάτου. Θα είμαστε εκεί να πάρουμε αυτό που μας αξίζει!!!


Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  46 - 55

   Δεκάλεπτα: 11-17, 20-30, 27-41, 46-55

ΠΚ Νεάπολης Insta Shop (Παγκούτσος): Ουζούνη,  Αγαθοκλέους, Νικοδήμου, Κωνσταντινίδου 5, Λαβαντσιώτη, Παρακεντέ 10(1), Ανδρονίκου, Σωτηρέλη 2, Γιαχολάρη 16(3), Τσολακίδου 4, Κυριάκου 4, Αγγελακίδου 5(1).

Απόλλων Καλαμαριάς (Κασικτσόγλου): Κογκαλίδου, Σένκα, Καραχρήστου, Μοδέα 5(1), Γιαντσακλίδου 8(2), Ασλανίδου, Σακκά 6, Θώμογλου 5(1), Κουτσοδήμου 2, Τόλη 29(3).


Φωτογραφίες

(Ευχαριστούμε τον Γιώργο Λίτσα για τις φωτογραφίες)