ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ



 Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες , στο ένα, κυριολεκτικά, σουτ, η ομάδα μας έφυγε ηττημένη χθες βράδυ από την Τριανδρία και μεταφέρετε πλέον όλη η χρονιά στο τελικό των τελικών την Παρασκευή το βράδυ στο κλειστό της Νεάπολης.

 Απευθυνόμαστε ακόμα μία φορά στις φίλες και τους φίλους μας, που όλη τη φετινή χρονιά στάθηκαν δίπλα στους αθλητές μας να δώσουν δυναμικό παρόν και να γίνουν ο 6ος παίκτης της ομάδας μας, ώστε να πάρουμε το παιχνίδι της Παρασκευής και να οδηγήσουμε την σειρά σε 3ο παιχνίδι.

 Δε θα σχολιάσουμε καθόλου το χθεσινό παιχνίδι, είναι παρελθόν εδώ και ώρες γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η επόμενη ημέρα. Και η επόμενη ημέρα γράφει : ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ...!!!

 Ο αγώνας της Παρασκευής θα είναι πιο δύσκολος απο τον χθεσινό. Είναι πιο κρίσιμος και παίζεται για εμάς όλη η χρονιά μας!!!

 Να ευχηθούμε καλή επιτυχία !!!

Το φύλλο αγώνα

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ  -  ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP   59 - 53

Δεκάλεπτα: 22-15, 39-26, 52-43, 59-53

Αχιλλέας Τριανδρίας (Αποστόλου): Παράσχου 9(1), Μπεχλιβάνης 10(2), Βολίδης 7(2), Μάτκα 2, Δελόγλου, Σιόβας, Γκώγκος 18, Μυλωνίδης 9(1), Κοσκοσάς 4, Τσίλης, Γκανατσάς, Καλιονάς.

ΠΚ Νεάπολης Ιnsta Shop (Γκένογλου): Παπαχρήστος 5, Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Κολοκυθάς 9(1), Παπαβασιλείου, Χατζηστεφάνου 16, Νάκου, Σαχινίδης 7(1), Κυρατζής 6, Σαχινίδης Ξ., Σιδηρόπουλος 8, Μιχαηλίδης 2. 


Φωτογραφίες