ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΜΑΧΗΤΕΣ - ΝΙΚΗΤΕΣ - Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ

 



Χάθηκε η μάχη της διεκδίκησης ανόδου.

Χάθηκε ακόμα μία μάχη αλλά όπως είπε και ο Νίκος Καζαντζάκης : 

Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!

Και οι αθλητές μας το πάλεψαν στα δύο παιχνίδια μπαράζ με όση ψυχική και σωματική δύναμη τους είχε απομείνει μέτά από μία σεζόν που για τα παιδιά των νέων είχε 50 αγώνες ( και που αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας ) και τους μεγαλύτερους να έχουν στα πόδια τους 30 αγώνες ( και που αποτελούν το απαραίτητο συστατικό για το καλύτερο ). 

Για όλους μας στο ΠΚ αυτή η ομάδα απέδειξε ότι αξίζει κάτι παραπάνω. Αν είχαμε τη τύχη μαζί μας ίσως να το παίρναμε. Αν είχαμε καλύτερες διαιτησίες ίσως να το είχαμε καταφέρει. Αν είχαμε περισσότερες προπονήσεις είμαστε σίγουροι πως τώρα θα γράφαμε άλλα πράγματα.

Η χρόνια δεν έχει κλείσει. Υπάρχει ένας ακόμη τελικός. Σε ουδέτερο γήπεδο. Για τη διεκδίκηση της 5ης θέσης. Θα τη διεκδικήσουμε , όπως διεκδικήσαμε ολα τα προηγούμενα. 

Να ευχαριστήσουμε όλη τη κερκίδα που στάθηκε δίπλα στα παιδιά.

Τέλος, να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα του Αχιλλέα.

Καλό Πάσχα...!!!

Τα καλύτερα έρχονται...!!!

Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ  49 - 63

Δεκάλεπτα: 18-14, 27-30, 39-45, 49-63

ΠΚ Νεάπολης Ιnsta Shop (Γκένογλου): Ευαγγέλου, Αργύρης, Παπαδόπουλος, Κολοκυθάς 5, Παπαβασιλείου, Χατζηστεφάνου 16(1), Νάκου, Σαχινίδης 8(2), Κυρατζής 9, Σιδηρόπουλος, Μιχαηλίδης 11(3). 

Αχιλλέας Τριανδρίας (Αποστόλου): Παράσχου 27(7), Μπεχλιβάνης, Βολίδης 11(2), Μάτκα 4(1), Δελόγλου, Σιόβας, Γκώγκος 16, Μυλωνίδης 9(1), Τσίλης, Καλιονάς.


Φωτογραφίες