ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΣΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

 


Μετά ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας, χθες βράδυ πραγματοποιηθηκε ο αγώνας κατάταξης για την 5η θέση με τον Ιπποκράτη. Η ομάδα μας νίκησε στον αγώνα αυτόν και άξια κατέλαβε τη θέση αυτή, για να έχει την προσμονή κάποιας τράμπας που θα οδηγούσε στην παραπάνω κατηγορία . Βέβαια αυτό είναι πολύ μακρινό αλλά ελπίζουμε για το καλύτερο.

 Αγωνιστικά η ομάδα μας ήταν κάτω των προσδοκιών, επηρεασμένη από τη μεγάλη διακοπή από επίσημες υποχρεώσεις. Παρουσιάστηκε με ελλείψεις σε σχέση με το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό να εξαφανίσει το πείσμα και την επιμονή των αθλητών μας για να πάρουν αυτό που αγωνίστηκαν όλη τη χρονιά. Την ψηλότερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα. 

 Ο αγώνας δεν επιδέχεται κριτική , ήταν κακός , όπως κακοί ήταν και οι δύο διαιτητές της αναμέτρησης. Κρατάμε τη νίκη που την αξίζαμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά όπου και να μας βρει.

 Γνωρίζοντας ότι μας διαβάζουν, πρέπει να αναφέρουμε ότι οι 400.000 μηνιαίοι προσωπικοί αναγνώστες μας στα ΜΜΕ του συλλόγου , είναι κάτι μοναδικό για ομάδα αυτής της κατηγορίας και τους ευχαριστούμε θερμά. Γνωρίζοντας τέλος πως μας διαβάζουν και αντίπαλοι να ενημερώσουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι μόνο για να προασπίζουμε τα συμφέροντα του συλλόγου, των προπονητών και των αθλητών μας, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και τους προτρέπουμε να το κάνουν και αυτοί. Αν γι αυτό δεχόμαστε αρνητική κριτική , είναι καλοδεχούμενη , αλλά να ξέρετε δεν κρυώνει το αφτί μας. 

Τέλος, κλείνοντας η αγωνιστική χρονιά να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους, τους προπονητές και βέβαια τους φίλους και τις φίλες μας που στάθηκαν δίπλα μας όλη την αγωνιστική χρονιά.

ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ...!!! 

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ -ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP  44 - 52

Δεκάλεπτα: 14-19, 28-26, 35-37, 44-52

Ιπποκράτης Ευκαρπίας (Κουμαράς-Σιόλας): Καριοφύλλης 10(2), Μπακιρτζίδης 2, Κασαπλέρης 8, Χριστιανός 4, Νικολαϊδης Ι. 6, Νικολαϊδης Ν. 2, Μπιμπίρης 2, Μαυράκης 4, Μυλωνάς, Κονιώρης 6.

ΠΚ Νεάπολης (Γκένογλου-Τσερνάκης): Ευαγγέλου 3(1), Αργύρης, Νείρος, Παπαχρήστος 7(1), Οικονόμου 2, Κολοκυθάς 3, Χατηστεφάνου 11(1), Νάκου 2, Σαχινίδης 3, Κυρατζής 15, Φίξης, Μιχαηλίδης 6.

Φωτογραφιες