ΜΠΑΣΚΕΤ | ΠΑΙΔΙΚΟ : Σε έναν τρελό κόσμο μόνο οι τρελοί είναι λογικοί.


Δυστυχώς η ομάδα του παιδικού μας δεν κατάφερε να κερδίσει σήμερα το μεσημέρι τον Μαντουλίδη εκτός έδρας, αν και τον κοίταξε κατάματα και για 30 λεπτά έδωσε ένα δίκαιο και ωραίο αγώνα. Όταν όμως έχεις να κάνεις και με εξωγενείς παράγοντες, εκτός από τους αντίπαλους παίκτες, τότε πρέπει να είσαι υπεράνθρωπος για να φέρεις θετικό αποτέλεσμα και οι αθλητές μας άνθρωποι είναι.

Η ατυχία μας ήταν πως η επιτροπή ορισμού διαιτητών όρισε για το παιχνίδι αυτό μία διαιτητή που δεν έχει κάτι κοινό με το άθλημα και το μεγαλύτερο κακό είναι πως η σημερινή οικονομική κατάσταση έχει φέρει στο χώρο της διαιτησίας και τέτοια άτομα που το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα καταφέρουν να πάρουν τα 4 ή 5 ευρώ της διαιτησίας τους...Η ανέχεια στο μεγαλείο της...Δε θα αναφέρουμε ονόματα και καταστάσεις, φτάνει που στο γήπεδο ήταν άτομα της ΕΚΑΣΘ και έχουν την δική τους άποψη...Πραγματικά κρίμα. Το τελικό σκορ 74-60 ανταποκρίνεται μόνο στο μυαλό της κυρίας και των συν αυτής πανηγυρίζοντες...


Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την σημερινή τους προσπάθεια...Μερικές φορές, η καλύτερη απάντηση στην πραγματικότητα είναι να τρελαθείς.

Το φύλλο αγώνα...

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 74-60

Δεκάλεπτα: 19-13, 37-30, 54-46, 74-60
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ(Κοσμάς): Γεωργίου 17(2), Καραδανάς 2, Τζιοβάρας 2, Φόρογλου 11, Χασιώτης 12, Γκαβέζος 8, Φώτης 4, Κιώτης, Πεταλάς, Γράντας 2, Γεωργιάδης 12, Τσιριλάκης 4.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Ούλιος): Χριστοδούλου 2, Τιγκιρίδης 10, Λαζάρου 7, Καρασαββίδης 9, Νουβάκης, Ζουμπουλίδης 22(3), Θεοδωρίδης, Στεργιόπουλος 10.