ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

 Το περασμένο καλοκαίρι όταν και μας προτάθηκε να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής χωρίς πολύ σκεψη δεχθήκαμε γιατί πιστεύαμε πως άξιζαν οι αθλητές μας να δοκιμάσουν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Είμασταν σίγουροι και ακόμη είμαστε πως αυτά τα παιδιά που τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι μια γροθιά εντός και εκτός γηπέδων έπρεπε να δουν και να γνωρίσουν τις εθνικές κατηγορίες.Όχι όμως αυτές που ζούμε από την αρχή  του πρωταθλήματος.

 Εννέα αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος βιώνουμε πραγματικά μία εξοντωτική κατάσταση  από τους ανθρώπους που οφείλουν να είναι δίκαιοι και ακέραιοι, τους διαιτητές.

 Δεν έχουμε την παραμικρή πλέον ανέχεια στις επαναλαμβανόμενες καταδικαστικές διαιτησίες κατά των αθλητών μας. Μας έχει κουράσει να βλέπουμε τα ίδια διαιτητικά λάθη και πολλές φορές από τους ίδιους διαιτητές. Δεν μπορούμε πλέον να ακούμε τις αστείες δικαιολογίες τους  κατά τη διάρκεια η μετά τους αγώνες. Δεν είμαστε σε θέση πλέον να υποστηρίξουμε πως για όλα φταίμε εμείς. Δεν έχουμε το δικαίωμα να αμφισβητήσουμε την προσπάθεια των αθλητών μας. Και τέλος δε δίνουμε το δικαίωμα σε κανέναν να νομίζει πως αυτή η ομάδα είναι απροστάτευτη.

 Αρχής γενόμενης από το επόμενο αγώνα μας, όλοι οι αγώνες εκτός του ότι θα μαγνητοσκοπούνται- κάτι που γίνεται και μέχρι τώρα- θα αποστέλνονται και στα γραφεία της ΕΟΚ.Ολόκληροι και αυτούσιοι.

 Θα ζητηθεί και επισήμως η παρουσία παρατηρητή διαιτησίας, τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια μας.

 Θα διαμαρτυρηθούμε με επίσημο έγγραφο μας προς τα αρμόδια όργανα για την δεύτερη συνεχιζόμενη καταδικαστική εκτός έδρας διαιτησία του κυρίου Μανιού.

 Τέλος, ζητάμε από τους αθλητές μας να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια τους και στο τέλος να είναι σίγουροι πως θα πετύχουν τους στόχους τους.

 Η σημερινή διαιτησία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε από το ποτήρι.Πόση υπομονή πρέπει να έχουμε να βλέπουμε σε ένα καθαρό παιχνίδι τόσα πολλά λάθη, για να μη μιλήσουμε για όλα όσα έγιναν με τις αποβολές, τις τεχνικές και τα αντιαθλητικά που ήταν κατά το δοκούν  των αρχόντων του αγώνα και όχι βάση των κανονισμών του αθλήματος.

 Η απορία μας είναι μία...Μας έχουν αξιολογήσει πως δεν αξίζουμε άξιους και ικανούς διαιτητές και μας βάζουν όλους εκείνους που πρέπει να κάνουν και κάνα παιχνίδι??? Αν είναι έτσι τότε αυτοί που το κάνουν έχουν πονηρές σκέψεις και σίγουρα κακές για τον σύλλογο μας. Να ξέρουν λοιπόν πως θα μας βρουν μπροστά τους γιατί για εμάς το μπάσκετ είναι πάνω από όλους και όλα...