ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...απο το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ



Κύριοι,
στον σημερινό αγώνα του εφηβικού, βιώσαμε στο πετσί μας πρακτικές περασμένων χρόνων.

Πρακτικές που έχουν να κάνουν, με τραμπουκισμούς που έχει αποβάλει το μπάσκετ εδώ και χρόνια και σίγουρα δεν γίνονται αποδεκτοί σε αγώνα εφήβων απο τη μία και σε αγώνα που η μία ομάδα πρεσβεύει ένα  όνομα τόσο βαρύ και με ιστορία χρόνων από την άλλη.

Ευτυχώς, η ευθύνη δε μπορεί να είναι της  διοίκησης του συλλόγου της αντιπάλου ομάδας, αλλά των προπονητών και των συνοδών αυτής. Η ανάρμοστη συμπεριφορά ορισμένων κυρίων που πλαισιώνουν την εφηβική τους ομάδα δεν προσβάλει την ομάδα μας, αλλά γενικά το ελληνικό μπάσκετ.

Δε θα μιλήσουμε για την συμπεριφορά των γονέων της ομάδας του Μαντουλίδη, γιατί οι γονείς εύκολα παρασύρονται αν υπάρχουν οι καθοδηγητές.

Εμείς, ως διοίκηση οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε τα γεγονότα, να ενημερώσουμε τη διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη ως μεγάλη υποχρέωση μας, μιας και ο αλησμόνητος κυρ Βαγγέλης τύγχανε φίλος μας και που ήταν από τους στυλοβάτες του αναπτυξιακού μπάσκετ της Θεσσαλονίκης για χρόνια  , καθώς και τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΟΚ και της ΕΚΑΣΘ.

Τέλος, ως διοίκηση δε θα εμπλακούμε σε κανέναν διάλογο δημοσιευμάτων, γνωρίζουμε τη βίωσε η εφηβική μας ομάδα και ας γνωρίζουν όλοι πως δε θα αφήσουμε τίποτα κρυπτό.