ΣΤΙΒΟΣ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ 23 - 13η Η ΜΙΧΑΛΑ ΣΤΑ 10.000μ



Η αθλήτρια μας εκπροσώπησε την Ελλάδα στο ευρωπαικό πρωτάθλημα Κ23, κατέλαβε την 13η θέση στα 10.000μ και έσπασε το ατομικό της ρεκόρ κατά 40''...
στο τέλος αφιέρωσε την επιτυχία της στον προπονητή της και προπονητή μας Αντώνη Στόικο...!!!
Εμείς μόνο υπερηφάνεια νιώθουμε...!!!

Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε τη σελίδα sportsfeed....

Τον καλύτερο αγώνα της έως τώρα καριέρας της πραγματοποίησε στον τελικό των 10.000μ. η Ειρήνη Μιχάλα, βελτιώνοντας πάνω από μισό λεπτό το ατομικό ρεκόρ της.

Με τις δύο πρώτες νικήτριες να παίρνουν από την αρχή προβάδισμα στο αγώνισμα, η Ελληνίδα σταθερή στα περάσματα της έδωσε το δικό της ρυθμό στο δεύτερο γκρουπ αθλητριών από τα δύο που δημιουργήθηκαν. Με τις δύο τελευταίες της στροφές να είναι οι πιο γρήγορες από όλες τις προηγούμενες και με πολλές δυνάμεις στα τελευταία μέτρα η Μιχάλα, αν και χωρίς εμπειρία στάθηκε με αξιοπρέπεια στη διοργάνωση, καταλαμβάνοντας τη 13η θέση στο σύνολο των 26 αθλητριών. Με τους διοργανωτές να τα χάνουν αρχικά στα αποτελέσματα και κάποιες αθλήτριες να τις βάζουν να τρέχουν ακόμα μια στροφή, ενώ είχαν σταματήσει νωρίτερα, η επίδοση της Μιχάλα ήταν 35:04.60 βελτιώνοντας το αρχικό 35:42.74 από τις 17 Νοεμβρίου. «Ήταν ένας υπέροχος αγώνας 10.000μ., πολύ ωραίο γήπεδο και ευχαριστήθηκα πολύ την συμμετοχή μου. Κόουτς στο είχα πει, ότι θα κάνω ρεκόρ αφιερωμένο για τα γενέθλια σου!» ήταν τα λόγια της μετά τον τερματισμό στο Sportsfeed, αναφερόμενη στον Αντώνη Στόικο χιλιόμετρα μακριά στη Θεσσαλονίκη. Αν και πρωτάρα η Μιχάλα κέρδισε και το χειροκρότημα του Κουτσιώρα που την περίμενε και αυτός στον τερματισμό, βλέποντας πάνω της μια εμπειρία παρ’όλη την παρθενική της εμφάνιση σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

sportsfeed.gr
http://sportsfeed.gr/2017/07/14/kooyts-afieromeno-gia-ta-genethlia-soy/