ΜΠΑΣΚΕΤ / ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ





 Όσο άκομψα έληξε η φετινή αγωνιστική χρονιά λόγω κορονοιού, τόσο με αγωνία περιμένουμε τη νέα, για να δούμε το άθλημα που αγαπάμε, τους αθλητές και τις αθλήτριες μας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στα γήπεδα, για να χαρούμε νίκες, αλλά και να διασκεδάσουμε τις ήττες μας. Έτσι είναι το μπάσκετ, έτσι το έχουμε μάθει και αυτό θέλουμε να δούμε...
 Ο ΣΑΠΚ Νεάπολης και τη νέα αγωνιστική χρονιά θα συμμετάσχει σε όλα τα αγωνιστικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας πως είναι η μόνη ομάδα της Νεάπολης, αλλά και όλης της περιοχής του δήμου Νεάπολης-Συκεών που έχει ενεργά τμήματα στις υποδομές.
 Η ανδρική μας ομάδα θα δώσει το παρόν της στο πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΘ, παράλληλα νέοι, έφηβοι και παίδες θα αγωνιστούν στα ειδικά πρωταθλήματα της ένωσης.
 Η γυναικεία μας ομάδα θα δώσει το παρόν της στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΘ, παράλληλα νεάνιδες και κορασίδες θα αγωνιστούν στα ειδικά πρωταθλήματα της ένωσης.
 Προπαιδικό,προκορασίδες,μίνι αγόρια και κορίτσια, λίγο αργότερα μέσα στην αγωνιστική χρονιά θα παίξουν στα τουρνουά ηλικιών της ΕΚΑΣΘ.
 Τέλος, η ακαδημία μας ΝΒΑ (Neapolis Basketaball Academy) είναι έτοιμη να δεχθεί τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ για 33ο συνεχόμενο έτος.

 Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή στα τμήματα μας, μπορούν να στείλουν μήνυμα στην επίσημη σελίδα του μπάσκετ της Νεάπολης στο facebook https://www.facebook.com/PkNeapolesThessalonikesMpasket/ για άμεση εξυπηρέτηση και τυχόν απορίες. Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο ανάπτυξης του συλλόγου μας κ.Σπύρο Παγκούτσο σε εργάσιμες ώρες στο τηλ.6974 990 381.