ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΕΣ : ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ

 



Αγχωτική νίκη της ομάδας των ανδρών σε ότι αφορά το σκορ. Από την αρχή υπήρχε υπέρ μας μία μικρή διαφορά και ποτέ δε χάθηκε το προβάδισμα. Στα μέσα μάλιστα του δευτέρου ημιχρόνου έφτασε και στο +12 αλλά λίγο η ολιγωρία των αθλητών μας, οι κακές στιγμές τους και η αποβολή του Παπαευαγγέλου, έφεραν τη φιλοξενούμενη ομάδα ξανά σε απόσταση αναπνοής προς το τέλος του αγώνα. Κάπου εκεί καθάρισαν τον αγώνα οι Μπάκος και Λεμοντζής με συνεχόμενους πόντους.

Στα παραλειπόμενα του παιχνιδιού η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, η κακή διαιτησία από το πρώτο κιόλας αγώνα και η νίκη μας επί δύο αντιπάλων - της Προοδευτικής και του άγχους μας.

Σημαντικό να γράψουμε την αγαστή συνεργασία των δύο ομάδων σε αυτό το πρωτόγνωρο για το μπάσκετ σκηνικό παιχνιδιού λόγω κορονοιού. 

Το φύλλο αγώνα

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ 70 -64 

Δεκάλεπτα: 15-12, 33-29, 56-47, 70-64

Διαιτητές: Σαρακενίδης-Ξενιτόπουλος

ΠΚ Νεάπολης (Αποστόλου): Χατζηστεφάνου 8(1), Πετρίδης 5(1), Τιγκιρίδης, Δημητρόπουλος 6(2), Λεμοντζής 12(1), Μέκο, Παπαευαγγέλου 15(1), Γιαννούλης 4, Παπαϊωάννου, Μπάκος 18(1), Ασιγκίδης, Μαρλάς 2.

Προοδευτική Τούμπας (Μπουμάκης-Ζησούλης): Εφόπουλος 15(2), Κωνσταντάρας 2, Χατζητόλιος, Μποτζατζής 12(1), Οικονόμου 12, Τσολάκης, Νάνος 3, Νικολαϊδης, Προυσαλίδης 4, Καλαμπόκης 9, Σερμπέζης 3, Τσελίκης 4.  

Οι φωτογραφίες 













Περισσότερες φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες στο γκρουπ του ΠΚ με το Φωτογραφικό μας αρχείο.

https://www.facebook.com/groups/sapkneapolis