ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΜΕ ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗ






Με το διπλό δραπέτευσε η ομάδα μας από το κλειστό της Πυλαίας, με αντίπαλη ομάδα αυτή της ΑΕ. Το τελικό σκορ 62-68, διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό και μετά από εύστοχες βολές (σχετικό βίντεο θα ανεβεί στο κανάλι μας στο youtube). Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Κώστας Μπεχλιβάνης ο οποίος πέτυχε 23 πόντους με 5 τρίποντα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον κόουτς για την υπέροχη νίκη τους.

Από τη σελίδα μας θέλουμε να τονίσουμε πως βρεθήκαμε σε ένα ακατάλληλο για αγώνα γήπεδο, χωρίς τον απαιτούμενο φωτισμό, με τρύπες στο παρκέ και χωρίς καθαριότητα και φύλαξη.Όπως μας είπαν άνθρωποι της Πυλαίας, αυτά τα φαινόμενα επικρατούν εδώ και καιρό χωρίς να γίνει κάποια προσπάθεια καλυτέρευσης από την διοίκηση του δήμου, όπου ανήκει το γήπεδο....Είναι κρίμα η Πυλαία να μην έχει ένα στολίδι γήπεδο και άδικο για τις ομάδες να δίνουν αγώνες σε ένα τέτοιο γήπεδο και κυρίως τις ομάδες της Πυλαίας.(Έχουμε φωτογραφίες τις οποίες θα στείλουμε στην ένωση).Φωτογραφίες από τον αγώνα θα αναρτήσουμε αύριο Τρίτη, γιατί χρειάζονται ειδική επεξεργασία λόγω του κακού φωτισμού στο γήπεδο.

Το φύλλο αγώνα

ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ  -  ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  62 - 68


Δεκάλεπτα: 17-14, 29-30, 46-45, 62-68

ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ(Ντούλης): Σουλούγκας 18(4), Αλεξιάδης, Κουλουμπής 5, Μιχαηλίδης 12(3), Παπαδόπουλος 3(1), Νότης 9(1), Κυριακίδης 2, Γρηγοριάδης, Τσαντάκης 13, Πιλάτος.

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Κυρούδης): Σουλτάνης 15, Μπεχλιβάνης 23(5), Αμανατίδης 4, Δημητρόπουλος 2, Χύτας 10, Χατζόπουλος 2, Στράντζαλης 8(1), Καραμπέκης, Τσιακίρης, Τσιώρας 4, Ταουκίδης, Λεμονίδης.