ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΕΣ : ΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ...????

 

 Πήρε στις πλάτες του ο αρχηγός μας Νίκος Χατζηστεφάνου στο τελευταίο αγώνα για το 2022, ξεσήκωσε όλους τους συμπαίκτες του που τον ακολούθησαν στο φρενήρη ρυθμό του και όλοι μαζί υπέταξαν την πολύ καλή ομάδα των Πρωταθλητών Πεύκων με 70-61 στο κλειστό της Νεάπολης.

Από το πρώτο λεπτό οι αθλητές μας επέβαλαν το ρυθμό τους και ακόμη και στα σημεία που πήγε να αμφισβητηθεί η κυριαρχία τους βρήκαν το σθένος και τη δύναμη και ανταπεξήλθαν στο δύσκολο αυτό παιχνίδι.

Η ομάδα μας τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο και η σκέψη μας είναι αν επηρεαστεί από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών. Ας μη ξεχνάμε ότι η επόμενη αναμέτρηση είναι κομβικής σημασίας με τον Μ.Μπότσαρη εκτός έδρας.

Ευχαριστούμε τους φίλους και τις φίλες της ομάδας που παραβρέθηκαν στον αγώνα και έδωσαν μεγάλη στήριξη στους αθλητες μας.

Καλά Χριστρούγεννα και ευτυχισμένος 2023..!!!

Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  -  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ 70 - 61

Δεκάλεπτα: 22-9, 33-29, 51-46, 70-61

ΠΚ Νεάπολης (Τσαντάκης): Ιακωβίδης, Νείρος, Αλεξανδρίδης 6, Παπαβασιλείου 17(4), Χατζηστεφάνου 29(3), Παπαϊωάννου, Βουνάκης 9(3), Γιαννούλης 3, Ανδριάς, Αξιαρλής 6. 

Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων (Αποστόλου): Παπασωτηρίου 3(1), Κωνσταντινίδης 15(1), Φορίδης 9(1), Πετρόβαλης 5(1), Μακρίδης 4, Παρασκευόπουλος 6, Χαλκίδης, Γεωργέλης 10, Γεωργιάδης 2, Συμεωνίδης 7, Προύσαλης-Σιχίδης.

Φωτογραφίες