ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ...!!!

 




 Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η ομάδα μας παρουσιάστηκε έτοιμη και αποφασισμένη.

 Η ΧΑΝΘ με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους(να διεξαχθεί ο αγώνας με τον φωτισμό πυρασφάλειας πχ) ήθελε να πάρει το χθεσινό παιχνίδι, αλλά βρήκε μπροστά της μία ομάδα που γνώριζε τι ήθελε και το διεκδίκησε ως το τελευταίο λεπτό. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή : 

 Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο στις 21.45 μμ. Οι παράγοντες της ΧΑΝΘ δεν ήθελαν να ανάψουν το φωτισμό του αγώνα , αλλά ήθελαν ο αγώνας να πραγματοποιηθεί με τον υπάρχοντα χαμηλό φωτισμό. Μετά από έντονη παράσταση μας και την  σύμφωνη γνώμη του Α΄διαιτητή, δόθηκε χρόνος στην γηπεδούχο να λύση το θέμα. Τελικά το φως ήρθε και ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά.

 Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ολοκληρωτικό για την ομάδα μας και έληξε με 10-15 αν και θα μπορούσε η διαφορά να ήταν μεγαλύτερη, λόγω χαμένων λει απ. Με το ξεκίνημα όμως του β΄δεκαλέπτου η ομάδα μας υποπίπτει σε τρεις συνεχόμενες παραβιάσεις επιθετικού φάουλ (?) και η ΧΑΝΘ πέρασε μπροστά με 20-15 (10 πόντοι σε 3 λεπτά). Στο 23ο λεπτά το παιχνίδι ήρθε στα ίσα του με 23-23 , για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με καλάθι της ΧΑΝΘ σε νεκρό χρόνο και μετά από επιθετικό ριμπάουντ με 29-26.

 Το δεύτερο μέρος του αγώνα άρχισε με τους καλυτερους οιωνούς για την ομάδα της αδελφότητας μιας και η ομάδα μας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στα πρώτα πέντε λεπτά (στο 24΄ το σκορ ήταν 36-29).Αλλά μεχρι εκεί...στο 27ο λεπτό οι αθλήτριες μας είχαν κάνει ήδη την επιστροφή τους και πέρασαν μπροστά με 36-37, ενώ το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισερ με 39-40.

 Το τελευταίο δεκάλεπτο άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα μας. Στο 34ο λεπτό το σκορ ήταν 39-44, στο 36ο λεπτό είχε πάει στο 42-50 , στο 38ο λεπτό στο 45-52. Με ελεγχόμενες επιθέσεις και με μία μικρή διαφορά από 5 έως 10 πόντους, φυσιολογικά ήρθε και το τελικό 49-58.

 Το τρίγωνο Κυριάκου - Παρακεντέ (Ανδρονίκου) - Τσολακίδου δούλεψε τέλεια και έσπασε όλες τις άμυνες των παικτριών της ΧΑΝΘ, ενώ και οι άλλες αθλήτριες του Σ.Παγκούτσου ,έδωσαν αμυντικές λύσεις και επιθετικές ανάσες όταν και όποτε χρειάστηκε. Από τη ΧΑΝΘ απελπιστικά μόνη η Γαβρίλη.

 Συγχαρητήρια σε όλες και στο προπονητικό τιμ. Πάμε παρακάτω και το μυαλό μας στον επόμενο αγώνα μα τον Όλυμπο στο κλειστό της Νεάπολης την επόμενη Τετάρτη.


ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

ΧΑΝΘ - ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ INSTASHOP  49 - 58

Δεκάλεπτα: 10-15, 29-26, 39-40, 49-58

ΧΑΝΘ (Καλογεράτος): Δραγκόλα, Αθιανά 6, Γαβρίλη 20(5), Χρηστίδου 2, Λυκίδου 3, Πετρίδου Π. 7, Αναγνώστου 4, Τζηρίνη, Μαυροπούλου 7.

ΠΚ Νεάπολης Insta Shop (Παγκούτσος-Κολοκυθάς): Ουζούνη Μ., Παρακεντέ 13(1), Παντελίδου, Αγαθοκλέους 3(1), Νικοδήμου, Λαβαντσιώτη, Ανδρονίκου 10, Σωτηρέλη 2, Τσολακίδου 19, Ουζούνη Γ., Κυριάκου 9, Αγγελακίδου 2.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ