ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ...!!!



Σε ένα παιχνίδι που δε θα έπρεπε να υπάρχει το παραμικρό παράπονο για τους διαιτητές, μιας και η διαφορά στο συγκεκριμένο αγώνα ήταν εμφανής ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι άρχοντες του γηπέδου φρόντισαν να χαλάσουν το ωραίο κλίμα (ευτυχώς τον αγώνα τον είχε απευθείας το κανάλι της ΕΚΑΣΘ) και να δείξουν πως μπορεί το παιχνίδι να γίνει κολαστήριο...Ακόμη και έτσι η ομάδα μας νίκησε σχετικά άνετα με 70-57.

Σημειώνουμε για ακόμη μία φορά πως σε αυτή εδώ τη σελίδα ονόματα διαιτητών δεν αναγράφονται, ακόμη και όταν υπάρχουν παράπονα.Ούτε στοχοποιούμε έναν ή δύο ή τρεις διαιτητές. Το έργο που επιτελούν είναι ομαδικό και όταν υπάρχει δυσλειτουργία φταίνε όλοι οι διαιτητές.Επίσης πιστεύουμε πως όλοι δικαιούνται να επικαλεστούν την "κακή μέρα" και οι διαιτητές δεν εξαιρούνται από αυτό.

Στο καθαρά αγωνιστικό η ομάδα μας συνεχίζει την προσπάθεια της και στο τέλος θα κάνουμε σούμα.

Το φύλλο αγώνα

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ   70 - 57


Δεκάλεπτα: 18-9, 31-23, 51-34, 70-57

.ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Κυρούδης): Σουλτάνης 9(1), Μπεχλιβάνης 12(2), Αμανατίδης 7, Δημητρόπουλος, Χύτας 10, Χατζόπουλος 3(1), Στράντζαλης, Τσιακίρης 13(2), Τσιώρας 9(1), Λεμονίδης 7(1).  

ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ (Κεσίδης-Χατζημιχαηλίδης): Χατζημιχαηλίδης 5(1), Πεγιάς 6, Φλώρος, Λιόλιος, Κυρατζής, Πισσανίδης 8, Ταρπάγκος 25(1), Χατζηπαραδείσης 7(1), Μεργούπης 2, Μιλκούδης, Παππάς 4.