ΜΠΑΣΚΕΤ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...!!!


Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική για να καταλάβουμε πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από οποιεσδήποτε ομάδες και με οποιεσδήποτε αντιξοότητες.Τα κορίτσια μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κόντραραν μέχρι το τέλος την ομάδα της Ευκαρπίας, αν ήμασταν λίγο πιο τυχερές θα είχαμε καταφέρει να φύγουμε με το ροζ φύλλο αγώνα.Το τελικό σκορ 53-58(θα ακολουθήσει βίντεο με εκτεταμένα στιγμιότυπα από τον αγώνα).
Πήραμε όλοι όμως το τι θα ακολουθήσει την επόμενη αγωνιστική χρονιά.Η ομάδα μας πλέον είναι ανταγωνιστική και βέβαια με ορισμένες καλές προσθήκες θα πάει ακόμη καλύτερα.
Να ευχαριστήσουμε όλες τις κοπέλες για τον ιδρώτα που έχυσαν την φετινή περίοδο, έχοντας δεκάδες προπονήσεις σε τρία γήπεδα και να ευχηθούμε την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του κυπέλου...

Το φύλλο αγώνα

ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ  53 - 58

Δεκάλεπτα: 15-9, 29-34, 36-50, 53-58

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Παγκούτσος): Τζέλλα 1, Μήτα 6, Μητράγκα 14, Σιάτρα 2, Ιακωβίδου 5, Κασάπη, Κουθουρίδου, Καραλιβανού, Κουβαλακίδου 10, Λιόλιου 10, Μπακογιάννη 2, Σταμκοπούλου 3(1).

ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Σταϊκοπούλου): Τομπουλίδου, Κατρακυλίδου 11, Νικολή 4, Μακρίδου 9(1), Γεράκου 12(2), Δημητριάδου 13(1), Λειβαδιώτου, Μανουσαρίδου 6, Κέκελη 3.


Φωτογραφίες