ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ




Μετά τις κινήσεις ενίσχυσης του ανδρικού τμήματος της ομάδας, με τις προσθήκες των Χατζηστεφάνου, Πετρίδη, Γεωργιάδη, Παπαιωάννου και Μπάκου, ο σύλλογος μας είναι σε θέση να σας ενημερώσει για μία ακόμη σπουδαία προσθήκη. Αυτή του Γιώργου Παπαευαγγέλου.

 Ο Γιώργος έχει ύψος 193 εκ. και παίζει στις θέσεις 3 και 4. Ξεκίνησε τα πρώτα βήματα του στο άθλημα από τον Μακεδονικό, όπου μετά από το εφηβικό ήρθε στη Νεάπολη και στον ΕΟ Νεάπολης, όπου και συνεργάστηκε με τον γεν.γραμματέα του συλλόγου μας κ.Αντώνη Μποζίκη, όπου τότε τελούσε χρέη εφόρου στον ΕΟ. Στη συνέχεια ο  αθλητής είχε μία σπουδαία καριέρα σε τοπικό και  εθνικό επίπεδο, αγωνιζόμενος στις ομάδες, Κεραυνός Ωραιοκάστρου, ΔΑΣΩ, ΒΑΟ, ΠΣ Ευκαρπίας, Όλυμπος και ΕΝ.Σταυρούπολης. Αυτό όμως που τον σημαδεύει όλα αυτα τα χρόνια είναι το ήθος και η αγωνιστικότητα που τον διακατέχει, ώστε όχι και άδικα να θεωρείτε ένα διαμάντι στον μπασκετικό χώρο. 
 Ο ΣΑΠΚ Νεάπολης με συνεχή προσπάθεια του αντιπροέδρου του κ.Λεωνίδα Παπακώστα, τελικά κατάφερε να εντάξει στο σύνολο του τον Γιώργο, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους αφενός ,αλλά προσδίδοντας πλέον και βαρύτητα στους στόχους που έχουν τεθεί για τη φετινή αγωνιστική χρονιά αφετέρου.

 Ο ΣΑΠΚ Νεάπολης εύχεται μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία στον Γιώργο.