ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΑΓΩΝΑΣ "ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΕΠΑΝΙΔΗΣ"
Ήταν όλοι εκεί - τουλάχιστον όσοι δεν είχαν υποχρεώσεις εκτός πόλης - για να τιμήσουν την μνήμη του Χρήστου Δρεπανίδη που πριν ένα χρόνο περίπου μας άφησε για το μεγάλο χωρίς επιστροφή ταξίδι...
Θετικά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου μας όλοι τους...
Δεκάδες αθλητές και προπονητές του ΠΚ και φίλοι του Χρήστου έδωσαν το παρόν τους, μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Νικολέτα, τα δύο του παιδιά, τον αδερφό του Γιώργο και πολλούς φίλους και φίλες της ομάδας μας.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τους παρακάτω : Κώστας Μπουτσιούκης, Κώστας Κατσαγάνης, Βαγγέλης Τσαλικίδης, Χρήστος Δενεσίδης, Νίκος Μωυσιάδης, Σάββας Τσούμπας, Στέλιος Σωτηριάδης, Χρήστος Δρασκίδης, Πεγλίδης Λευτέρης, Καραγιαννίδης Ρούλης, Σαριδάκης Νίκος, Χαραλαμπίδης Κώστας ο πρεσβύτερος, Χαραλαμπίδης Κώστας ο Νεότερος, Νικολαίδης Στέφανος, Πιλάτος Νίκος, Τακιανός Φώτης,Παντούλας Βαγγέλης,Τσιακίρης Γιώργος, Ξουρίδας Τάκης, Νεραντζάκης Παναγιώτης, Κατσανός Ανδρέας, Παπαγεωργίου Γιάννης, Αμοιρίδης Παναγιώτης, Κατσάκογλου Λευτέρης, Κεραμίδης Γιάννης, Φυλακτός Κώστας, Αντώνης Μπαξεβάνης, Κώστας Μαυράκης, Γιώργος Πιλάτος.
Πραγματοποιήθηκε εσωτερικό διπλό των Βετεράνων με την τωρινή ομάδα των ανδρών και μετά τη λήξη του ο πρώην πρόεδρος του ΠΚ κ.Λευτέρης Χατζηαντωνιάδης παρέδωσε τη φανέλα του Χρήστου Δρεπανίδη στην οικογένεια του.
Η υπόσχεση όλων είναι πως κάθε χρόνο στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα πραγματοποιείτε ένας αγώνας μνήμης των βετεράνων για τον Χρήστο...!!! 
Ευχαριστούμε τους Κώστα Μπουτσιούκη και Αντώνη Μποζίκη για το στήσιμο της εκδήλωσης και όλους τους παρευρισκομένους.

Φωτογραφικό υλικό και βίντεο σε άλλα ποστ.